StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

vineri, 25 februarie 2011

Vinerea trecută a fost una specială pentru Phil Ivey. Celebrul jucător cu opt brățări WSOP la activ a reușit o recuperare fantastică în pokerul online și a recuperat toate pierderile din 2011, după o sesiune specială de poker împotriva lui ”kagome kagome”, cunoscut în trecut la mesele cu mize mari de la Full Tilt Poker sub numele de ”IHateJuice”.

Cei doi s-au întâlnit la o masă de Limit Hold’em cu blinduri de 3000$/6000$ și pic cu pic (totuși, vorbim de raise-uri liniare de… 6000$) Ivey a atins la finalul sesiunii un profit de 476.000$. Câteva pot-uri masive s-au format pe parcurs, iar acestea au fost adjudecate de profesionistul din echipa Full Tilt Poker.

Într-unul din ele, Ivey a deschis lupta cu un raise de 6000$ aflat la buton, iar kagome kagome a plătit simplu. A fost afișat flopul {K-Spades}{K-Clubs}{7-Hearts} și kagome kagome a dat check. Ivey a atacat, iar în replică s-a ales cu un raise pe care l-a plătit. {3-Clubs} a adus noi oportunități pe turn și un pariu de 6000$ a fost făcut rapid de kagome kagome, dar Ivey i-a ridicat miza la 12.000$. kagome kagome a dat call aici, apoi call la un nou pariu al lui Ivey făcut după ce {A-Clubs} a venit pe river, după care s-a recunoscut învins când Ivey a întors {J-Hearts}{J-Clubs} pentru a câștiga potul de 60.000$.

Un alt pot de 60.000$ a avut același destinatar. Totul a început însă cu un raise de la buton făcut de kagome kagome. Ivey a răspuns cu un 3-bet și adversarul său a plătit, după care {A-Hearts}{10-Spades}{6-Spades} au venit pe flop. Ivey a păstrat presiunea cu un nou pariu, primind un call rapid. {4-Hearts} a venit pe turn și Ivey a mizat din nou, doar pentru a se vedea nevoit să analizeze un re-raise la 12.000$ făcut de kagome kagome. Cum a reacționat multiplul campion WSOP în fața acestei agresiuni? Cu un alt raise la 18.000$! Kagome kagome a plătit, iar {5-Hearts} a închis posibilitățile pe masă. Ivey a mai cerut încă 6.000$, a fost plătit, după care a întors {10-Diamonds}{10-Hearts} și a încasat potul.

În urma acestei sesiuni, americanul este din nou pe plus în 2011, acolo unde însă Gus Hansen, un alt jucător Full Tilt Poker, are peste trei milioane de dolari câștigați în mai puțin de două luni și se dovedește cel mai profitabil pokerist online până acum.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu