StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

1. Dispozitii generale :

a. prezentul regulament se aplica pe toate ariile si este valabil pentru toti membrii blog-ului, indiferent de statutul acestora in cadrul acestuia.

b. utilizarea acestui blog de catre membrii sai nu este un drept, ci un privilegiu oferit de Royal-Holdem, rezervandu-si dreptul de a selecta cititorii.

c. orice nerespectare a prezentului regulament da dreptul blogger-ului sa avertizeze sau sa restrictioneze (pe o perioada nedeterminata) accesul la blog.

d. nu este o scuza faptul ca acest regulament nu a fost citit. Pe oricare pagina a blog-ului, este in permanenta link-ul catre "Regulament" .

e. Blog-ul RoyalHoldem isi asuma dreptul de a modifica in orice moment prezentul regulament.

Interdictii

2. Pe blog-ul RoyalHoldem urmatoarele activitati sunt strict interzise :

a.postarea de linkuri catre alte blog-uri / forum-uri concurente din aceeasi categorie cu Royal-Holdem. sau linkuri de afiliere.

b. postearea de linkuri externe este strict interzisa (exceptie fac linkurile ce sunt afisate in legatura directa cu tema postarii).

c. crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre blogger a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 15 de zile a contului principal.

d. atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor blog-ului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

e. postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul blog-ului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. Royal-Holdem nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul blog-ului, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

f. postarea de discutii sau deschiderea de discutii despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi.

g. postarea aceluiasi comentariu similar pe mai multe "postari" de conversatie ("flood")

h. postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.

i. scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)

j. folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor

k. folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web (sanctiunea este banarea imediata)

l. folosirea de proxy-uri anonime

m. atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze
nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.

n. trimiterea de comentarii comerciale nesolicitate.

o. colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal, de la blogger.

Prin postarea comentariilor dvs. pe blog-ul RoyalHoldem sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Blog-ul sau tertii pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile de mai sus.

3. Recomandari !

Membrii trebuie sa tina seama de urmatoarele recomandari privind utilizarea in bune conditii a blog-ului RoyalHoldem:

a. sa respecte toate interdictiile de mai sus, in caz contrar Royal-Holdem putand apela la sanctiuni, de la un simplu avertisment pana la stergerea contului si restrictionarea accesului, iar daca este cazul, la autoritatile competente potrivit legislatiei romane in vigoare.

b. sa nu posteze inutil comentarii de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol" etc; de asemenea sa nu dea un raspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar daca au cateva idei coerente si pertinente la subiect.

c. sa incerce sa creeze comentarii cat mai scurte si clare (a se evita comentarii confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?" (Analizeaza si Invata) www.RoyalHoldem.info