StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

luni, 23 august 2010
"Cine naiba este Isildur1, si de unde a aparut el?" pare sa fie intrebarea aflata pe buzele jucatorilor de poker din intreaga lume in ultima perioada.

Tot ce se stie despre acest nou jucator in mediul online, al carui nick name a fost preluat dupa numele temutului razboinic din Lord of the Rings, este faptul ca nationalitatea sa este suedeza.
Debutul sau in mediul online, la FullTilt Poker, a fost in jurul datei de 16 Septembrie, iar de atunci se afla in ascensiune continua.

Primul sau castig important a fost obtinut la mesele de $100/$200 No Limit Holdem unde a reusit sa castige in fata lui Haseeb "INTERNETPOKERS" Qureshi $500k, o suma extrem de importanta, dar nesemnificativa fata de cele ce urmau sa vina.

De asemenea, a mai reusit o serie de castiguri importante in fata lui UgotaBanana, caruia i-a "suflat" aproximativ $300K si in fata lui Cole South, suma pierduta de acesta fiind de $700K.
Daca cineva ar fi intrebat la acea data cine este cel mai bun jucator de poker online, fara indoiala 9 oameni din 10 ar fi afirmat fara sa clipeasca Tom Durrrr Dwan. In momentul in care Isildur1 a decis sa intre in lupta cu Durrrr, probabil multa lume l-a considerat un nebun care se arunca cu capul inainte intr-o cursa sinucigasa.

In numai cateva zile, insa, jucand marea majoritate a sesiunilor la mese $500/$1000 NL Holdem, Isildur1 reuseste sa ii provoace lui Tom Dwan o gaura in bankroll de aproximativ $3.000.000 .
Potrivit MarketPulse, un portal independent de statistici, suma totala castigata de Isildur1 in fata lui Durrrr este de aproximativ 5.2 milioane de dolari, fiind se pare singurul jucator capabil sa il invinga cu adevarat pe Dwan la mesele de NL Holdem.

In paralel cu sesiunile de joc impotriva lui Durrrr, Isildur1 s-a luat in "piept" si cu alte nume grele ale pokerului online.
Memorabile raman sesiunile de joc impotriva lui Patrick Antonius, alaturi de care a doborat toate recordurile. Prima oara ei au doborat un record ce data de aproximativ un an de zile generand un pot de $878,959. In numai 5 zile, Patrick Antonius a devenit primul om din istorie care a casigat un pot de sapte cifre , impotriva ghinionistului Isildur1, cei doui generand cel mai mare pot din istoria pokerului online: $1,356,947

La numai cateva zile, Isildur castiga un pot de sapte cifre, impotriva veteranului Phil Ivey, devenind prima persoana care in decurs de o saptamana a pierdut dar a si castigat un pot de peste un milion de dolari.
In pofida faptului ca Isildur1 devine din ce in ce mai cunoscut in mediul online, identitatea sa este inca necunoscuta. Potrivit unor surse, in spatele lui Isildur ar fi Viktor "Blom90" Blom, un jucator care si-a cladit in 2009 un bankroll impresionant inainte de a "disparea" din online. Aceasta informatie insa nu a fost inca confirmata, dar nici infirmata de Blom.
Cand vom afla adevarata idenitate a lui Isildur1? Vom vedea. Tineti aproape.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu