StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

vineri, 17 decembrie 2010
http://www.pokervideo.it/files/2009/12/ept_prague5.jpgNiciun român nu a prins masa finală a ultimului eveniment PokerStars European Poker Tour din 2010, însă trei dintre ei s-au clasat în bani. Cel mai bun s-a dovedit a fi Ion Pavel, care a fost la un pas mic de marea finală, clasându-se până la urmă pe 11.

Chiar dacă a fost eliminat într-o rundă în care s-a văzut nevoit să mizeze totul pe {q-Hearts}{7-Clubs} împotriva {k-Diamonds}{j-Spades} și a pierdut, marea mână ghinionistă a fost pentru Pavel alta. Românul, intrat în ziua a patra cu șanse mici datorită stackului său mic, dar a reușit să recupereze pe parcurs diferența și a încasat câteva poturi majore, însă doar pentru a pierde practic tot într-o luptă Roberto Nulli. 

Bătălia a fost complet pasivă inclusiv după ce s-a afișat flopul {3-Clubs}{j-Diamonds}{q-Spades}, dar turn-ul {3-Spades} a adus prima miză de 100.000 chipuri de la Nulli. Pavel i-a dat call și, în timp ce dealerul încă mai aranja pe masă un {8-Hearts}, Nulli a anunțat că este all-in. Românul s-a gândit pentru câteva momente înainte de a lua o decizie, după care a plătit și a întors {q-Clubs}{8-Spades} pentru două perechi. Nu a fost de ajuns pentru că rivalul său i-a arătat o carte mai bună în mână care, combinată cu treiarii de pe masă, bătea perechile lui Pavel. Nulli avea o banală mână {a-Hearts}
{a-Clubs}

Pentru locul 11 ocupat, Ion Pavel a încasat 30.000€, în timp ce lista premiaților români este completată de Constantin Răducan și Liviu Ignat, cu câte 11.000€, ambii fiind eliminați ieri.

Ziua a patra este aproape de final și chiar în acest moment mai este necesară o singură eliminare pentru a se ajunge la structura care se va juca mâine. Păstrând tradiția turneelor EPT, Praga nu a fost nici ea blândă cu marile nume. Printre eliminații de marcă se regăsesc Arnaud Mattern, Liv Boeree, Sorel Mizzi și alții, inclusiv Toni Județ din echipa PokerStars și Mihai Manole din echipa Full Tilt Poker.
EPT Praga are un fond de premii de 2.730.550€, iar primul clasat va încasa 640.000€.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu