StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

sâmbătă, 11 decembrie 2010
Femeile au parcurs un drum lung în poker. Nu exista nici o îndoiala ca suntem în numar mai mare în spatele scenei dar si online, dar numarul femeilor care joaca poker este aproape de ceea ce ar putea fi.

Am intrebat femeile care sunt bune jucatoare online, de ce nu încearca sa joace live, si am primit aceleasi raspunsuri de la toate: "Nu sunt sigura ce sa fac." "Sunt prea nervoasa." "Ce se întampla daca ma încurcatur?" 

În lumea poker-ului se petrece prea mult timp citind si scriind despre analiza mainilor, profile de jucatori de poker si tell-uri.

Avem tendinta sa uitam ca cele mai multe femei si jucatorii noi de la mese nu au cunostintele necesare sau nu stiu legile nescrise si nu sunt familiarizati cum se face jocul pentru a derula fara probleme. 

În timp ce întotdeauna este mai bine sa verificati cu camera de poker se joaca la tine, daca aveti întrebari, urmatoarele reguli si norme de comportare sunt aproape orice standard, în cazul în care te joci. 

 

Ajutati ca jocul sa se deruleze 

Jucatorii de poker sunt în mod inerent oameni nerabdatori. Lor le place ca jocul sa fie frumos si lin, cu mici întreruperi sau timpi de gandire. În cele din urma, este responsabilitatea dealer-ului de a pastra ordinea si jocul lin, dar sunt multe lucruri pe care jucatorii le pot face pentru a pastra jocul placut pentru toata lumea. 

Asigurati-va ca sunt pe locul dumneavoastra la timp.

Daca sunteti într-un turneu ajungeti acolo un pic mai devreme pentru a va gasi loc. În cele mai multe turnee, mai ales cele mai mari, trebuie sa fiti în locul dumneavoastra cadn cartile initiale sunt date fiecarui jucator. Daca nu sunteti în locul dumneavoastra, cartile vor fi mucked automat. 

Dupa jocul la masa, mai este un alt mod pentru a ajuta la mentinerea jocului lin.

Competitii sunt destul de lungi, si numai trebuie sa mai astepti pentru ca fiecare jucator sa fie atentionat ca este randului lui, sau ca trebuie sa parieze pentru ca toate întrebarile vor fi raspunse pe parcurs daca jucatorul a fost atent. 

Nu oferii prea multe informatii 

Nu doar ca jucatorii de poker sunt nervosi, dar ei sunt si foarte sireti. Singura lor preocupare este stiva de chipsuri si de modul în care o pot dobandi.

Dandu-le orice informatii pe care ei nu le stiu nu este împotriva regulilor, dar va va face rau pe termen lung. 

Cred ca una dintre cele mai importante reguli de poker este accea de a nu se discuta in timpul unei maini. Anuntand ca ati renuntat la o mana de 10-3 la un flop de 10-10-3 ofera informatii valoroase pentru cei care sunt inca in joc. Aceasta le permite sa stiu care sunt sansele împotriva unui alt jucator care poate are full sau patru bucati. 

Daca iti arati o carte unui singur jucator atunci si ceilalti jucatori sunt, de asemenea, indreptatiti de a va vedea cartile.

În general nimeni nu va cere pentru a vedea, dar daca le aratati în mod repetat, cineva ar putea suna organizatori. In timp ce de multe ori daca ai renuntat este consecinta a altor jucatori, daca le arati cartile cu care ai jucat de cateva ori, atunci ei vor putea stii tip de jucator esti. Pentru un jucator de poker pro, acea mica informatie este suficienta pentru a schimba rezultatul jocului în favoarea lor.

O parte din poker este luare deciziilor foarte rapid. Hotarand aceste decizii prematur, se poate modifica rezultatul mainii, si, în cele din urma, rezultatul final. Adunand chips-urile, sau aruncand mana cu care ai renuntat, pot anunta intentiile dumneavoastra si pot da indicii altora cum sa joace, informatii despre dvs. si manierismul tau de poker. 

Protejati-va cartile de chipsurile 

Pastrati-va cartile de aproape de tine, în orice moment pana cand este randul tau sa alegi sau sa renunti. Daca cartile tale le ating pe cele mucked sau daca dealerul în mod accidental, le aduce în mucked, cartile tale sunt moarte. Perechea ta de popi pur si simplu pot sa nu faca fata doar pentru ca nu ti-ai tinut mainile pe ele.

Cei mai multi jucatori utilizeaza cartea de protectie sau le pun separat pentru a le mentine in siguranta fata de alte carti. 

Intotdeauna protejati-va chips-uri. Ele ar putea fi doar mici bucati de lut, dar nu uita niciodata valoarea lor si de ceea ce reprezinta într-un turneu. Tine-le elegant, in spatele cartilor tale, cu toate denumirile cu fata in sus, cu cele mai mari in fata. Daca chips-urile sunt peste tot, este usor pentru dealer sa le considere ca fiind parte din pot, sau mai rau, ca un jucator sa le considere din greseala a lui. Daca va sunt aranjate elegant, nu se poate pune întrebarea cui apartin. 

Aceasta este doar o mica culegere de reguli si norme de comportare, care sunt de asteptat la mese.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu