StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

marți, 1 martie 2011

Legendarul jucător de poker a trecut în această lună printr-o procedură medicală complexă, după ce într-o dimineață, în urma unui control medical și a unor analize, a fost înștiințat de doctorul său că are cancer de piele. Boala apăruse undeva pe brațul său stâng, iar de acolo Doyle Brunson, la 77 de ani, s-a îmbarcat direct într-un avion pentru Houston, Texas.

Ajuns în statul său originar, Texas Dolly a deschis din nou ușa clinicii care în urmă cu 50 de ani îl trata cu succes de exact aceeași maladie. Un șir de analize medicale de tot felul au urmat pentru câteva zile, până când Doyle a ajuns pe masa de operație. După trei ore, celulele canceroase erau eliminate, însă trebuia să mai aștepte o săptămână pentru a ști dacă teribila boală se întinsese sau nu în organism. Când rezultatele au venit, acestea erau negative, iar fascinantul bătrânel care a scris măcar o parte din istoria pokerului își recăpătase complet entuziasmul.
“Bucură-te de micile plăceri, într-o zi s-ar putea să te uiți înapoi și să realizezi că de fapt acestea erau marile plăceri”
Doyle Brunson
”Am primit vești de la spital și cancerul nu s-a răspândit. Au spus să revin în jumătate de an pentru teste și cu siguranță că asta voi face. M-am mai ferit de un glonț și sunt fericit din această cauză. Acum, trebuie să îmi aranjez programul de poker. Trebuia să apar în PokerStars Big Game, dar nu aș fi fost la înălțime. Acum, ar trebui să joc în NBC Heads-Up Championship, dar dacă nu mă simt bine, voi sări și peste acesta. Câștigarea brățărilor și a turneelor de poker nu sunt atât de importante pentru mine în acest moment cum erau în urmă cu câteva săptămâni. Îți mulțumesc, Doamne”, a transmis Doyle Brunson în ultimul său blog de pe pagina sa oficială.
“Am o cicatrice de 20 de centimetri pe brațul stâng, acolo de unde au scos cancerul. Mă tem că acum Cameron Diaz nu va mai dori să facă filme cu mine”
Doyle Brunson
În cariera sa, Texas Dolly are zece brățări WSOP câștigate, un titlu WPT și este autorul mai multor volume esențiale într-o bibliotecă de poker.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu