StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

joi, 26 august 2010
Sunday Million este cel mai mare turneu săptămânal de poker online din lume! Acest turneu No Limit Hold’em are un fond de premii garantat de $1.500.000 şi atrage cei mai buni jucători de poker online din toate colţurile lumii.

Acesta este evenimentul pe care orice jucător serios vrea să-l câştige şi cel mai bun mod de a-ţi dovedi talentul în faţa lumii. Premiul întâi este de $160.000 în general şi deseori e chiar mai mare.
Mergi cât mai departe în acest turneu şi îţi poţi ridica bankroll-ul pe noi culmi, trăind o viaţă de high-roller profesionist al pokerului.  sute de sateliţi pe durata săptămânii, ceea ce înseamnă că jucătorii de toate nivelurile îşi pot câştiga locul.

Sunday Million este renumit la nivel mondial şi pe bună dreptate. În fiecare săptămână, jucători de toate nivelurile se luptă în acest turneu pentru premii uriaşe. Câştigă-ţi locul şi poţi sta alături de o legendă a pokerului, de un profesionist al jocului online sau de un jucător calificat printr-un satelit, toţi încercându-şi norocul la glorie. Este deschis tuturor şi oferă un nivel de acţiune fără rival în lumea pokerului pe bani serioşi, totul având loc pe softul premiat oferit de PokerStars. Turneul are loc în fiecare duminică la 16:30 (ET) cu un buy-in de $215.

Cum te poţi califica?!

Sunday Million nici nu poate fi mai uşor de găsit în lobby-ul PokerStars. Trebuie doar să selectezi ‘Turneu’ şi ‘Regular’ sau să scrii ‘Sunday Million’ în Filtrul de turnee pentru a face buy-in direct sau pentru a te înscrie într-un satelit. Sateliţii se derulează pe întreaga durată a săptămânii şi încep de la doar $2,20 sau 400 de credite FPP.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu