StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

joi, 26 august 2010
Te-ai plictisit deja de aşteptat? Îţi trebuie ceva mai rapid, mai eficient, mai felxibil şi mai anonim? Încearcă acum PaysafeCard. Noua modalitate oferită de majoritatea camerelor de poker online disponibilă acum şi în România!
Ce este PaysafeCard?
Este de fapt o metodă de plată prepaid. Cumpăraţi o cartelă într-una din magazinele disponibile peste tot în ţară, şi după completarea PIN-ului simplu, puteţi să faceţi orice fel de tranzacţii online. Rapid, simplu şi eficient.
Dar mult mai important – pentru orice plată efectuată cu PaysafeCard, aveţi nevoie DOAR de conexiune internet, fără cont bancar, fără card de credit! Corect. PaysafeCard-urile se pot găsi peste tot în ţară în valoare de 25 RON, 50 RON, 100 RON sau 300 RON, pentru mai multe detalii accesaţi pagina centrelor de vânzare.
Primeşti Paysafecard-ul sub forma unei foi imprimate pe care găseşti un cod PIN de 16 cifre, cod pe care îl introduci în webshop-ul dorit. Fără date personale, fără relaţii bancare, fără cont, fără nimic.
Dacă doreşti să plăteşti online, trebuie să introduci doar codul PIN din 16 cifre în căsuţa pentru plată. Pentru a achita sume mai mari, poţi combina fără probleme până la zece paysafecard-uri. Dă un clic pe "Introduceţi alte coduri PIN!". Astfel te vei putea folosi şi de creditul rămas.

sursa: pokernews.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu