StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

duminică, 22 august 2010
FullTilt a semnat pentru Romania cu Agentia BDR Associates pentru PR, BDR fiind practic agentul de PR al Full Tilt pe Romania. Mai jos aveti comunicatul de presa precum si profilul lui Mihai Manole.




Comunica de presa:

Mihai Manole a devenit Ambasadorul FullTiltPoker.net în Romania
“Acest parteneriat îmi dă încredere în viitor şi sper că împreună vom aduce trofee României”


Bucureşti, 27.07.2010 – FullTiltPoker.net, cel mai autentic site de poker din lume, a semnat recent un acord de parteneriat cu jucătorul român profesionist Mihai Manole, care s-a alăturat Profesioniştilor Full Tilt Poker, devenind astfel ambasadorul brandului pe piaţa locală. Mihai este primul jucător român care s-a clasat pe locul 3 la recentul World Series of Poker (WSOP) din Las Vegas, o serie de turnee de poker renumită în întreaga lume şi care se desfăşoară anual în Las Vegas de aproape o jumătate de secol, şi în acelaşi timp o competiţie care atrage jucătorii de poker cu cel mai prestigios palmares din lume.

„Sunt bucuros că am reuşit să ajung din nou la o masă finală, după cea reuşită în 2008 unde m-am clasat pe locul 5, dar din păcate nu am reuşit să câştig, deşi mi-am dorit foarte mult. Ar fi fost un rezultat extraordinar să cuceresc prima brăţară pentru România şi să aud imnul naţional intonat în Pavilion Room. Un vis atât de aproape de a se realiza... Sunt onorat că mi s-a făcut oferta de a deveni membru al Profesioniştilor Full Tilt Poker chiar înainte de debutul WSOP. Sunt extrem de entuziast datorită acestei colaborări şi aş dori să mulţumesc  Full Tilt Poker pentru încrederea pe care a investit-o în mine. Acum fac parte din cea mai bună echipă de jucători de poker din lume şi sper să devin unul dintre jucătorii de top ai acestei echipe şi chiar mai mult, prin rezultatele mele viitoare. Acest parteneriat îmi dă încredere în viitor şi sper că împreună vom aduce trofee României”  - Mihai Manole, Full Tilt Poker Pro.

Parteneriatul a fost anunţat în cadrul unui eveniment media care a avut loc la Bucureşti, pe 27 iulie, la Platinum Casino, unde Mihai s-a întâlnit cu ziariştii din domeniu şi a vorbit despre experienţa avută la WSOP anul acesta, precum şi planurile sale de viitor, în calitate de Full Tilt Poker Pro. De asemenea, ziariştii prezenţi au avut ocazia exclusivă de a-l provoca pe Mihai la o partidă de poker live.




Despre Full Tilt Poker

FullTiltPoker.net este o şcoală online de Poker, care le permite jucătorilor să înveţe totul despre poker de la echipa the Full Tilt. EchipaFull Tilt este un grup de elită care îi grupează pe cei mai buni jucători, printre care Chris Ferguson, Phil Ivey, Howard Lederer, Jennifer Harman, Erick Lindgren, Erik Seidel, Andy Bloch, Phil Gordon, John Juanda, Mike Matusow, Gus Hansen, Allen Cunningham, Patrik Antonius şi Tom Dwan. Împreună, aceşti jucători au cucerit până acum, în cariera lor ca jucători profesionişti de poker, 53 de titluri la campionatele mondiale în cadrul meselor finale. Numai FullTiltPoker.net oferă posibilitatea de a juca şi discuta gratuit cu cei mai buni jucători profesionişti de poker din lume, precum şi de a primi sfaturi valoroase pentru perfecţionarea jocului tău de poker.

Software-ul oferit de FullTiltPoker.net pentru descărcare gratuită a fost dezvoltat în colaborare cu Profesioniştii Full Tilt  şi oferă cele mai bune condiţii pentru învăţarea şi perfecţionarea jocului de poker în toate variantele sale. Având o grafică inovatoare şi un software de poker sofisticat, doritorii pot trăi cele mai frumoase experienţe de poker online la FullTiltPoker.net. Pe FullTiltPoker.net, se poate juca numai pe bani virtuali. Lecţiile pe bani reali nu sunt posibile. Vârsta minimă de joc este de 18 ani.
Pentru mai multe detalii vă rugăm contactaţi:

BDR Associates


Profil jucator:




•   Locul 1 în Lista All-Time Money din România
•   Câştiguri de peste 1 milion $ din turnee

Mihai joacă online la FullTiltPoker.

Mihai Manole a crescut în Târgovişte, un oraş mic din România situat la 80 de km de Bucureşti. După terminarea liceului, Mihai s-a mutat în capitală pentru a studia Informatica în cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti, facultate pe care a absolvit-o în 2009.

Pe durata perioadei de studenţie în Bucureşti, Mihai a petrecut nenumărate ore jucând Counter-Strike (un „shoot ‘em up” la persoana întâi) înainte ca colegul său de cameră să îl iniţieze în poker. S-a îndrăgostit de acest joc instantaneu.

Urmărind jucători precum cei din Team Full Tilt Gus Hansen, Phil Ivey şi Howard Lederer la TV, Mihai a fost determinat să ia jocul în serios. A început să joace online Freerolls ori de câte ori putea, acest lucru oferindu-i încredere şi suport pentru a-şi mări mizele. O serie de câştiguri online l-au determinat pe Mihai să considere că este pregătit să participe la un turneu live.

Primul mare câştig a lui Mihai a venit în noiembrie 2007 la Caribbean Poker Classic în St. Kitts. A concurat cu alţi 153 de participanţi, terminând pe locul al 2-lea şi adjudecându-şi primul câştig de şase cifre, luând acasă peste 120.000 $. Românul a depăşit acest rezultat în vara următoare când a câştigat locul al 5-lea ln concursul $2,000 WSOP* No Limit Hold ‘em, adjudecând un premiu de peste 150.000 $.

În septembrie 2009, Manole a avut cel mai bun rezultat de până atunci, ocupând locul 4 în EPT Barcelona Main Event şi câştigând peste 350.000 $. În total, Mihai a avut în întreaga sa carieră câştiguri la turneuri de peste 1 milion de $, ceea ce îl transformă în cel mai de succes jucător de poker român din toate timpurile.


Dincolo de joc, Mihai încă locuieşte în Bucureşti şi adoră să îşi provoace prietenii la un meci de tenis sau fotbal. Pentru a-l vedea în acţiune, căutaţi online „MihayM” la FullTiltPoker.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu