StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

marți, 31 august 2010
Dupa ce am discutat despre Administrarea bank-roll-ului, veti invata si tehnica jocului pentru a mari bankroll-ul!!!

Se spune că jocul de poker este foarte uşor de învăţat, dar este greu să ajungi să joci foarte bine. Este într-adevăr o grea provocare să desluşeşti tainele acestui joc, indiferent de „zestrea”persoanala pe care o detii. Strategia de bază a oricărui joc de poker presupune înţelegerea mai multor concepte, care trebuie asimilate şi înţelese pentru a deveni un jucător de poker „in bani”.
Urmatoarele concepte sunt fundamentale pentru invatarea unei strategii de succes in poker:

• O selectie foarte riguroasa a mainilor de start, ceea ce poarta numele de "joc tight". De obicei unii jucatori joaca doar cartile mai mari de 8, sau mai mici dar cu un draw la culoare.

• Un joc agresiv.

• Alternarea stilului de joc, pentru dezorientarea adversarilor.

• Urmarirea jocului oponentilor, astfel incat sa puteti profita de greselile lor. In acest sens majoritatea camerelor de poker au adaugat o caracteristica clientului de poker, foarte folositoare : „Player Note”, dar au si suport Poker Tracker (foarte, foarte folosit de jucatorii de poker din lumea intreaga)

Si iata cateva consideratii despre strategii in poker:

1) Decizii importante pentru jucatorul de poker incepator
Ttrebuie sa decideti daca doriti sa jucati poker pentru bani sau doar “for fun”. Pentru a castiga in mod constant este nevoie atat de mult timp, cat si de mult efort, pentru a va construi un bankroll. Cu alte cuvinte, este nevoie de multa, multa munca. Nu este nimic gresit in a juca poker doar pentru distractie, dar daca ati inceput sa depozitati bani, atunci mai bine ar fi sa luati acest lucu in serios, pentru a nu iesi in pierdere.

2) Perseverenta
Chiar si cei mai buni jucatori de poker din lume au sesiuni pierzatoare. Este o greseala sa credeti ca veti castiga de fiecare data cand va veti aseza la o masa de poker. Telul dumneavoastra ar trebui sa fie sa jucati cat puteti de bine in fiecare sesiune de joc. Daca reusiti sa faceti asta, rezultatele se vor vedea, pe masura ce abilitatile dumneavoastra se vor dezvolta.

3) Matematica si poker-ul
Pokerul este un joc in care matematica are un rol foarte important, pentru ca ese un joc cu informatie incompleta. Suna complicat? As minti daca un as zice ca este un pic si acesta referindu-ma daca ai primul impact cu poker-ul. Trebuie sa stii care iti sunt sansele cand intrii intr-o mana, indiferent de ea. Si pe acest lucru ar trebui sa se bazeze 80% din deciziile tale. Poker-ul nu este un joc al intuitiei, sau al emotiilor. Calculati foarte bine mana in care sunteti, oponentii, flop-ul, sansele cartilor viitoare, si daca veti merge pe bluff sau nu.
 
4)Evitarea "Tilt-ului"
In poker tiltul se defineste in general ca fiind pierderea controlului emotional, din diverse cauze. O calitate esentiala a unui jucator de poker este aceea de a evita tiltul. Oponentii dumneavoastra vor incerca sa se foloseasca de starea dumneavoastra de spirit, astfel incat sa va impinga sa luati decizii gresite, dar vor reusi acest lucru numai daca dumneavoastra ii veti lasa. Jocul bazat pe stari emotionale rezulta in decizii gresite si bani pierduti. Se poate intampla oricui sa fie afectat de tilt, iar uneori singurul remediu este o pauza de joc.


 Sursa: Scoaladepoker.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu