StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

vineri, 10 septembrie 2010
După o perioadă de voatre, care a durat aproape două luni, oficialii de la Harrah’s Entertainment au dezvăluit topul 10 de Poker Hall of Fame Ediţia 2010 în ziua de Miercuri. Începând de alaltăieri, deci, Comisia Poker Hall of Fame va revizui noua listă a candidaţilor, şi vor elimina jucătorii care nu sunt eligibili pentru titlul de onoare.

Criteriile necesare pe care un jucător trebuie să le aibă, pentru a fi candidat la titlul Poker Hall of Fame, în linii mari sunt următoarele: “Un jucător trebuie să aibă o experienţă sau un trecut de joc împotriva oponenţi de înaltă calitate, joc pe limitele cele mai mari, are respectul colegilor săi din toate punctele de vedere; a rezistat pe termen lung; dacă nu este jucător, a contribuit într-un mod pozitiv pentru dezvoltarea jocului”.
Fiecare dintre cei 10 finalişti au întâlnit criteriile. Anul trecut, nicio femeie nu au fost printre finaliştii procesului de selectare, iar în acest an, chiar şi două sunt pentru pregătite pentru examinare, una este Linda Johnson iar cealalta, specialista cash-gameurilor live: Jennifer Harman. De ce erau selectate? – întrebaţi Dvs. Cele două jucătoare de poker, pe lângă succesele din industria jocului de poker Johnson şi Harman au organizat numeroase evenimente caritabile pentru donaţii, astfel au dezvoltat image-ul pokerului în întreaga lume. Merită locul pe top 10.
Patru campioni mondiali World Series of Poker (WSOP)sunt prezenţi: Full Tilt Poker Pro Chris Ferguson (titlu câştigat în anul 2000), Dan Harrington (1995), Tom McEvoy (1983), precum şi Scotty Nguyen (1998). Şi ei vor avea şansa să-şi ocupe locul pe hall-ul cel mai dorit, etern a jucătorilor de poker din întreaga lume. Ceremonia de “încoronare” va avea loc pe săptămâna finalei November Nine în casinoul Rio din Las Vegas. Jurnalistul Andrew Feldman declară: “Jucătorii nominalizaţi din acest an ne arată adevărata diversitate a pokerului, sunt fără dubii cei mai respectaţi jucători în momentul de faţă. Oricine va câştiga titlul, juriul va avea lucru greu de făcut.”
Generaţia tinerilor pe topul de 10, va fi reprezentat de Daniel Negreanu şi Phil Ivey. Ivey a cucerit opt brăţări WSOP în cariera sa, iar Negreanu a deţinut pentru un timp îndelungat recordul World Poker Tour pentru cei mai mulţi bani câştigaţi. Din generaţia tinerilor mai face parte şi Erik Seidel. Îl mai putem găsi pe listă şi pe Barry Greenstein, numit “Robin Hood-ul Pokerului”, care donează toate câştigurile sale de turnee. Unii sunt de părere, că este cea mai puternică listă de 10, Nolan Dalla spune: “Nu pot să imaginez o grupă mai puternică şi echilibrată ca acesta. Nu am niciun dubiu, că până la urmă fiecare dintre ei va primi un loc în Poker Hall of Fame – întrebarea este când. Rămâne de văzut însă cine va fi singurul jucător din cei 10, care va fi introdus în acest an. Fiecare dintre ei merită, ceea ce este un lucru foarte bun.”
Să ne uităm la cei 10 nominalizaţi din această ediţie Poker Hall of Fame 2010:
  • Chris Ferguson
  • Barry Greenstein
  • Jennifer Harman
  • Dan Harrington
  • Phil Ivey
  • Linda Johnson
  • Tom McEvoy
  • Daniel Negreanu
  • Scotty Nguyen
  • Erik Seidel

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu