StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

miercuri, 25 august 2010
Fostul agent de bursă Samuel McMaster Jr. a ajuns la un acord cu autorităţile din New Mexico în ceea ce priveşte banii pe care i-a sustras prin fraudă de la 20 de victime. Pentru a face acest lucru, el îşi va utiliza singura sursă de venit - jocul de poker.
Poker LawSamuel McMaster Jr. este un fost agent de bursă din statul New Mexico, SUA. A recunoscut 26 de acuzaţii de fraudă în asigurări pentru care ar putea petrece până la 12 ani în închisoare.

Cu toate acestea, procurorul a acceptat o înţelegere prin care sentinţa lui McMaster s-ar reduce sau chiar anula, dacă acesta va putea câştiga bani pentru a da înapoi cei 444.000$ pe care i-a sustras de la cele peste 20 de victime.

Joacă poker pentru a evita închisoarea

Sentinţa a fost amânată cu şase luni, iar în această perioada acesta va trebui să facă plăţi de 7.500$ pe lună. Dacă omite două plăţi în această perioadă, ar putea petrece până la 12 ani în închisoare.

Deoarece nu mai poate lucra în asigurări, singura sursă de venit a lui McMaster este jocul profesionist de poker. Aşadar, judecătorul Tribunalului New Mexico, Ross Sanchez, i-a permis să părăsească statul pentru a putea juca în turnee de poker.

Dacă McMaster va reuşi să dea banii înapoi jucând poker, timpul petrecut în închisoare s-ar putea reduce considerabil după această perioadă de şase luni. Procurorul Phyllis Bowman a declarat că această înţelegere nu are nicio legătură cu profesia lui McMaster, ci este mai degrabă legată de siguranţă. Conform spuselor lui Bowman, jucătorul nu este considerat un pericol pentru societate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu