StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

vineri, 26 noiembrie 2010
Casino Killer Arrested In Las Vegas During Weekend Of Violence O listă despre cele mai renumite, poate şi recente jafuri din istoria pokerului. Întâmplate în timpul turneelor, în faţa casei sau chiar în mijlocul unei sesiuni de cash game.

Una dintre cele mai memorabile jafuri – care s-au eşuat – a fost cel întâmplat cu fostul campion de campionul 2004 WSOP Main Event, Greg Raymer. Tipul este o plăcere de văzut jucând, cu ochelarii săi speciali, dar după cum veţi vedea, se descurcă destul de bine şi pe străzile din Las Vegas. După cum ne-au relatat unii, Raymer tocmai că a terminat o sesiune extraordinară de cash game, la una din mesele din Bellagio.

Anul era 2004 şi Raymer era gata de plecare din camera de hotel  Bellagio,  când hoţii l-au atacat, probabil ştiind că are pe el o sumă destul de mare. Mai exact $150,000 câştigaţi la cash game. Ce sa facă omul, a rezistat atacul agresorilor, care erau în număr mare. Strategia campionul mondial a funcţionat, deoarece au ajuns şi gărzile de securitate la locul faptei alungând jefuitorii, salvând o parte din venitul lui Greg Raymer.

După cele întâmplate Raymer declară doar atât: ‘Nu vreu să mă dau mare, dar de-acum încolo va fi şi mai greu să luaţi bani de la mine. Nu se va întâmpla aşa ceva înc-odată, vă asigur. Degeaba încercaţi să mă jefuiţi." 
 
Scott Montgomery, pokeristul canadian, prezent şi la masa finală de 2008 November Nine a avut o experienţă mai puţin fericită cu atacatorul său, chiar în luna trecută -  Octombrie. După cum v-am informat în articolul respectiv, pe durata unui turneu din Bellagio de la Festa al Lago, Montgomery a fost atacat chiar pe toaletă de un „om de culoare” cu un cuţit. Din nefericire pentru atacator, Montgomery a avut doar $2,000 în portofelul său, i-a dat banii, şi tipul a dispărut.

Berlin
Toate aceste informaţii ne-au fost dezvăluite pe contul Twitter al pokeristului canadian, care adaugă doar câteva idei după cele întâmplate: Oameni de securitate chiar nu aveau nicio treabă să-l prinde pe tipul care m-a atacat. Parcă mi-au zis: Se mai întâmplă. Sunt destul de enervat.’

Probabil cel mai respectat, temut şi experimentat jucător de poker de pe planetă este legendarul Doyle Brunson. Cu siguranţă a trecut prin multe, a văzut multe, şi-a schimbat modul de joc şi gândire începând încă din anii ~60, astfel nu este de mirare că a avut parte şi de multe aventuri nu tocmai plăcute.

Numit şi „Texas Dolly”, Brunson a fost victima jafurilor de multe ori. Uneori în timpul jocului de cash, uneori în casa sa, uneori doar pe stradă, etc. Unul mai „recent” s-a întâmplat cu el pe data de 2005 World Series of Poker, când Brunson tocmai că s-a întors acasă de la un eveniment de Omaha. Odată ajuns pe curtea casei sale, era aşteptat de trei oameni mascaţi. Ce supriză. Apoi a apărut şi pistolul...Brunson a simulat că are atac cardiac, şi infractorii au plecat. Fără bani. Fără probleme, cu experienţă, totul poate fi rezolvat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu