StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

luni, 22 noiembrie 2010
Viata unei femei din Londra s-a schimbat in momentul in care a castigat la slot machine Leprechaun's Luck in Las Vegas suma de 420,948.21 de lire

OE in varsta de 43 de ani, din Londra, a jucat mai multe de 4 lire înainte de ea a ajunge la runda bonus - "Ei bine, dorinta". A doua oara a avut noroc si a castigat cel mai mare jackpot din istoria williamhillvegas.com.

Jucatorul, care nu doreste sa-si dezvaluie identitatea, numita in continuare OE, cum era de asteptat a fost încântata de "combinatia" ei castigatoare. "Sunt absolut pe luna", a declarat jucatoarea entuziasmata "Am avut câteva mici victorii pe williamhill.com în trecut, dar acest lucru este incredibil - mi-am pierdut cuvintele! Vreau doar sa îmbratisez acel spiridus micut si curajos.


Vorbind despre "combinatia" câstigatoare, Sharon Young de la williamhill.com a spus: "Am avut o multime de câstiguri mari pe William Hill Vegas, în trecut, dar acesta este cel mai mare dintre ele.!" ea a continuat "Ea a pus un pariu de 4 lire si a câstigat peste 100.000 de ori miza ei - acest lucru dovedeste ca nu este nevoie de un pariu mare pentru a castiga un premiu mare pe williamhill.com!"

"Suntem absolut incantati pentru OE - si ii dorim toate cele bune alaturi de gigantul pot de aur."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu