StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

marți, 16 noiembrie 2010
Petere Eastgate Wins Câștigătorul Marelui Eveniment din 2008 a decis să scoată la licitație pe eBay brățara câștigată în cel mai important turneu de poker din lume.
Bijuteria de peste 150 de grame făcută din aur alb de 18 karate și bătută cu 160 de diamante este disponibilă de la un preț de 16.000$, iar banii vor fi donați în totalitate pentru întrajutorarea copiiilor, prin intermediul organizației mondiale UNICEF. Nu este singura știre uluitoare care îl are în centrul atenției în acest an pe Peter Eastgate, deoarece acesta a anunțat la începutul anului că a decis să renunțe la poker!
Danezul, sponsorizat de PokerStars în momentul victoriei sale, devenea în 2008, la 22 de ani, cel mai tânăr jucător de poker care să câștige titlul WSOP. Peter a încasat pentru marele său trofeu suma uluitoare de 9.152.416$, după ce l-a învins în confruntarea finală pe Ivan Demidov într-un stil mare, cu o chintă de la As la cinci. În 2008 a fost inaugurată structura actuală a turneului, adică a introdus noțiunea November Nine.
Structura înseamnă că turneul se dispută până se ajunge la o formulă pentru masa finală, după care se ia o pauză până în Noiembrie. Modificarea a fost introdusă la solicitarea televiziunii ESPN și a devenit în trei ani centrul atenției în pokerul mondial.


Brățara autentică a lui Peter Eastgate
                                                 Brățara autentică a lui Peter Eastgate
 
Main Eventul World Series Of Poker este cel mai prestigios turneu la ora actuală, având cele mai mari premii de pe Mapamond. Aproximativ șapte mii de jucători se înscriu anual în cursa pentru cea mai râvnită brățară, plătind un buy-in de 10.000$. În 2010, un alt jucător sponsorizat de PokerStars a reușit să câștige aproape nouă milioane de dolari. Canadianul Jonathan Duhamel a triumfat la o masă unde, printre alții, Mike Mizrachi sau John Racener au sperat până la ultima mână că vor lua titlul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu