StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

vineri, 24 decembrie 2010
Într-un comunicat de presă lansat ieri, PartyGaming și Bwin au anunțat numele viitoarei societăți sub patronatul căreia își vor desfășura activitatea.

În mijlocul lui 2010, cei doi mari jucători de pe piața jocurilor de noroc online anunțau că au ajuns la un acord în privința unei fuziuni și că din 2011 vor desfășura activități comune sub forma unei singure entități. Mai întâi, a fost stabilită structura conducerii noii entități a jocurilor de noroc, iar în această săptămână a fost făcut public și numele societății: bwin.party Digital Entertainment Plc.

În urma acestei fuziuni, ambele companii își vor păstra nucleul funcțional și brandurile proprii, dar vor opera sub denumirea bwin.party, vor avea sediul stabilit în Gibraltar și vor fi cotate ca atare la Bursa de Valori din Londra. Actualii acționari Bwin vor avea un total de 51,6% din capitalul noii societăți, în timp ce acționarii PartyGaming vor deține un pachet total de 48,4%.

Afacerea va avea în urma fuziunii un venit net estimat la 696,2 milioane de euro și o cifră de afaceri de 1,27 miliarde de euro, reieșind un venit net estimat de aproximativ 100 milioane euro, calculează EGR Magazine.
Planurile de viitor ale noii companii includ toate segmentele jocurilor de noroc online, pornind de la pariuri sportive și încheind cu pokerul și casinourile online. De asemenea, vor fi urmărite campanii de marketing bazate pe susținerea celor mai puternice nume și branduri, așa cum Bwin are parteneriate cu să zicem clubul de fotbal Real Madrid. Asta ar putea însemna investiții majore și în echipa de poker a noii camere de joc, fiind deja speculate informații că nume importante vor semna cu bwin.party, fără însă vreun exemplu concret.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu