StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

vineri, 24 decembrie 2010
Suntem obișnuiți cu frustrările jucătorilor din sporturile super mediatizate cum ar fi fotbalul. Ba mai mult, orice pokerist a cunoscut și momente neplăcute, înfrângeri dureroase și rezultate pe care le-a considerat nedrepte de-a lungul timpului. Toate generează frustrări și nervi, însă spre deosebire de sporturile fizice, în jocurile unde diferența poate fi făcută de abilitatea intelectuală este cu atât mai surprinzătoare o reacție negativă la adresa unui adversar care s-a impus și a fost mai bun într-un duel disputat în aceleași condiții.
Regula nescrisă a obrazului subțire – sau spuneți-i cum doriți – a fost încălcată însă recent la cel mai înalt nivel de jucătorul care în acest moment atrage cele mai multe priviri, Isildur1. Misteriosul suedez a ieșit învins din primul său meci Superstar Showdown, pierzând în fața lui Isaac Haxton. Până aici, nimic anormal. Unul din doi câștigă mereu și este regula de bază a pokerului, dar în loc să se încheie totul în acel moment, lucrurile au degenerat între cei doi. Cine știe, dacă s-ar fi aflat față în față fizic, nu în camera de joc de la PokerStars, poate că se lăsa cu o păruială?

Declarațiile care au aprins spiritele au fost făcute mai întâi de Isildur1. ”Vreau să joc din nou cu acest individ pentru că nu am simțit că a fost cine știe ce valoare. Nu cred că merita să câștige”, a precizat vedeta într-o declarație publicată de blogul PokerStars.

De partea cealaltă, Haxton, un jucător renumit pentru capacitatea sa de a tranșa lupte heads-up și un specialist al jocului în doi, a avut cuvinte din cu totul alt registru. ”Nimeni nu m-a făcut să mă simt mai mizerabil pe parcursul unui meci. Stilul lui Isildur de a trece peste limite cu o atenție deosebită nu seamănă cu nimic din ce am întâlnit până acum și asta de multe ori mă scoate în afara confortului meu personal”, a spus Isaac, totuși cu multă cântărire în cuvinte. ”Nu spun că Isildur este cu siguranță cel mai tare adversar pe care l-am avut. Nu spun nici că nu este cel mai tare. Este clar însă că e o pacoste să joci cu el”, a adăugat Haxton.

Toate declarațiile acestea duc sigur spre un punct comun: O revanșă!

”A avut noroc, vreau o revanșă pe 5.000 de mâini”, a lămurit Isildur1 totul, în timp ce Haxton nu pare nici el sigur cine este jucătorul mai bun: ”E o decizie strânsă, cred că va trebui pur și simplu să jucăm mai mult ca să ne dăm seama”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu