StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

marți, 28 decembrie 2010
liv boeree
Ultima fază a campionatului de poker pe echipe va lua startul în mai puțin de o lună în Caraibe, acolo unde nouă reprezentative vor fi prezente într-un duel deja tradițional ajuns la a șaptea ediție.
Organizat în cadrul PokerStars Carribean Adventure, campionatul pe echipe este găzduit de Atlantis Casino și va debuta pe 14 Ianuarie cu un eveniment SNG Heads-Up, în timp ce marele premiu va fi de 100.000$. Cele nouă reprezentative s-au calificat în urma mai multor runde online în care mai întâi s-a definitivat echipa, după care s-a organizat un turneu de calificare online regional între țări din diverse părți geografice, iar în ultima rundă au mai rămas Argentina, Filipine, Marea Britanie, Spania, Slovacia, Italia, Franța, Ucraina și USA. 

Cu siguranță că un punct major de interes se va crea în jurul primelor delegate din echipele USA respectiv Marea Britanie, acolo unde Vanessa Selbst și Liv Boeree, ambele după un an 2010 fabulos, vor încerca să coordoneze o echipă întreagă spre marele premiu și un titlu de prestigiu.
Fiecare echipă va fi condusă de un jucător membru al echipei Team PokerStars Pro din respectiva țară, după cum urmează:

Liv BoereeMarea Britanie
Vanessa SelbstUSA
Juan Manuel PastorSpania
Arnaud MatternFranța
Luca PaganoItalia
”Nacho” BarberoArgentina
Dag PalovicSlovacia
Alexander DovzhenkoUcraina
Neil ArceFilipine

Finalul World Cup nu va reprezenta doar triumful unei echipe (sau a unei națiuni, dacă dorești). Asta pentru că odată cu ediția a șaptea a competiției, organizatorul PokerStars organizează și un freeroll de final cu premii de 100.000$ în care poate participa orice jucător care a încercat să câștige locul într-o echipă printr-un satelit de 1$ sau de 1FPP.

Deci dacă ai jucat în turneele de calificare pentru World Cup, ai șansa la premiile puse în joc în freerollul masiv de șase cifre.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu