StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

miercuri, 29 decembrie 2010
Ia patru jucători tineri de poker online profesionist, o casă in stil californian, un apetit pentru petreceri, un proprietar iritat si o echipa de filmare care sa ii însotească la fiecare pas si ce obtii? 'Young Guns', un nou reality show de poker gata de lansare, ei bine, nu stiu exact cand. Totusi am adaugat niste imagini.
Young GunsIntr-o maniera similara reality show-ului de poker 2 months 2 million, Young Guns va avea in prim plan patru prieteni jucatori de poker online profesionist care vor incerca sa obtina rezultate mari in timp ce vor imparti aceeasi casa de vis din California.

De aceasta data ei vor petrece mult, vor bea, se vor complace in niste nebunii adolescentine si vor deborda o lene interminabila.

Cu un echipaj de film mereu aproape, poti fi sigur ca cei patru prieteni vor profita de toate opririle pentru a se distra si va fi interesant sa vedem daca pot sa isi crească bankroll-urile in timp ce continuă cu mahmureli fara sfarsit.

Nu am avut nici o confirmare de date sau pe care retea va fi lansat, dar te voi informa de indată ce voi auzi ceva. Cel mai probabil va fi difuzat la jumatatea anului 2011.

Am facut rost de niste imagini pe care le puteti vedea mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu