StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

marți, 7 decembrie 2010
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDoOAHreeReoCAiam3z_5seXoB4UoWDbrm9u29WDeRDBqsS62rV7DrjzwmXhxxGpJ-Yj5wnL6kxg0_goddqEqajd-dZ29qpbcitIEM83dTsR0u8cMT6ncsnoEkrewvZuracl-72sxLybTB/s1600/i_am_isildur1.jpgMisteriosul jucător online (sau misterioasa jucătoare?) care a făcut senzație la cele mai selecte mese de poker pe internet va avea de acum un statut aparte la PokerStars, după ce a semnat un contract de sponsorizare cu cea mai mare cameră de poker online.

Da, identitatea sa rămâne în continuare ascunsă tuturor și sporește atenția asupra utilizatorului cu o legendă excepțională în spate. În urmă cu câțiva ani de zile, la mesele cu mize imense se înființa de niciunde userul Isildur1, cel care a reușit să strângă milioane bune într-un timp record pe seama celor mai renumiți profesioniști online, generând poturi colosale, cu recordul stabilit la 1,3 milioane de dolari.

Anunțul a venit la primele ore ale dimineții pe blogul PokerStars și deocamdată misterul utilizatorului a fost păstrat de noua sa gazdă, însă există o precizare prin care se spune că identitatea fenomenului ar putea fi dezvăluită chiar înainte de startul PokerStars Caribbean Adventure. Cu toate acestea, speculații au existat mereu pe această temă și Viktor Blom, un profesionist suedez abia trecut de vârsta majoratului.
Semnătura lui reprezintă o adevărată lovitură de imagine dată de PokerStars în pokerul online, poate cea mai mare lovitură a anului 2010, mai ales că practic nu a existat cameră de poker care să nu viseze și (probabil) să nu îl contacteze pe misteriosul jucător pentru un parteneriat în termeni care cu siguranță sunt generoși în multe, multe privințe.

Tocmai de aceea, PokerStars lansează odată cu anunțul făcut astăzi și o provocare pentru cei mai împătimiți pokeriști, adică un cash game pe mize mari, SuperStar Showdown, în care Isildur1 intră în dueluri cu aceia care doresc să îl provoace. Disputa este heads-up, iar solicitarea trebuie trimisă special la adresa de e-mail showdown@pokerstars.com.

”Am ales să colaborez cu PokerStars pentru că este pur și simplu cea mai mare cameră online și va fi o provocare interesantă. Înseamnă mult să joc într-o echipă din care mai fac parte Daniel Negreanu, Dario Minieri și Johnny Lodden. Acum doresc să îmi îmbunătățesc jocul live pentru câteva evenimente viitoare și să îmi dezvolt jocul de PLO”, a spus Isildur1, citat de blogul PokerStars.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu