StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

miercuri, 8 decembrie 2010
Astazi chiar nu aveam idee despre ce sa mai scriu asa ca am de gand sa prezint cateva lucruri esentiale de care trebuie sa tii cont inainte si in timp ce joci poker !

 Fi atent la timpul in care pariaza adversarii. Trebuie sa inveti sa-ti cunosti adversarul tindand cont de cele mai mici detalii care la prima vedere par nedeterminante. Jucatorii care pariaza repede sugereaza o slabiciune comportamentala. Acesti jucatori iau decizii cu repeziciune,pariaza repede si adesea bluffeaza. Pune presiune pe adversar si incearca sa-l aduci intr`o stare temperamentala ridicata.Pariatul inainte de flop este cartea pe care trebuie sa o citesti pentru a-ti cunoaste adversarii: Cei care adesea ridica potul sunt cei care vor sa se impuna , iar cei care adesea dau fold pre flop sau in urma unui raise ridicat sunt acei jucatori care joaca de obicei carti mari , au un stil de joc sigur si pot fi blufati cu usurinta.

 Foloseste timpul pe care il ai pentru at-ti atinge scopurile.Nu te grabi , alterneaza pariatul rapid cu pariatul lent in functie de situatie.Nu bluffa decat dupa ce iti faci o parere despre stilurile de joc ale adversarilor.Cand pierzi si te simti tensionat fa o pauza , indeparteaa-te de calculator , plimba-te putin iar apoi revino.

Indiferent cat ai pierdut , daca ramai in joc este mai mult ca a doua sansa.

Nu te juca niciodata un timp indelungat...joaca numai atunci cand iti face placere si cand te simti stapan pe reactiile tale.

Pariaza pre flop cu carti ca {5-Clubs}-{6-Clubs} astfel vei crea impresia ca ai carti mari , iar cei care te vor plati (probabil cu carti mari) pot fi surprinsi.

Hold`em Poker este un joc in care situatiile se inverseaza de la o carte la alta.De cele mai multe ori nu incerca sa iei cat mai multi bani de la adversari si incearca sa castigi potul.Cunoaste-te pe tine insuti , apoi invata despre altii.


Ce pareri aveti despre aceste miscari ?! Ar trebui sa facem altfel? De ce?!

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu