StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

sâmbătă, 4 decembrie 2010
 Întrebarea jucătorilor de poker legată de legislaţia introdusă de Barney Frank cu privire la soarta siteurilor de poker dar totodată şi de siteurile de jocuri de noroc de pe internet nu este acceptarea acestuia, ci consecinţele negative posibile ce va avea, şi cum va afecta industria în general. Va fi oare benefic jucătorilor? ( ceea ce stim cu totii este ca nu, nu va fi benefica! ) Frank nu ar organiza o votare generală, dacă nu ar şti precis că legislaţia va fi acceptată de Casa Comitetului de Finanţe şi Servicii

Focusul Poker Players Alliance (Uniunea jucătorilor de Poker) de când legislaţia Frank era introdusă, săptămâna trecută, ar trebui să fie forţarea modificărilor, şi efectul acestora asupra jucătorilor de poker, care în mod contrar ar avea soarte nu tocmai pozitive. Cea mai mare problemă este că cineva adaugă o modificare, după care anumite siteuri –PokerStars şi Full Tilt Poker – nu vor putea primi licenţe de operare. Despre aceste lucruri s-au discutat în general în săptămâna trecută.

"Acesti oameni nu are trebui să fie prezenţi, sau să aibă orice rol în această campanie," declară Rep. Brad Sherman (D-Calif.). "Nu vrem ca foştii criminali să aibă orice de-a face cu probeleme noastre."

"Nu m-aş fi surprins deloc, dacă cineva din acea grupare s-ar trezi într-o zi cu gândul că vrea să introducă o asemenea modificare, dar din fericire putem apăra şi teoriile noastre, nu vor avea o treabă chiar atât de uşoară,"spune John Pappas, director de PPA." 

"Lucrul esenţial este că această legislaţie nu ar trebui să fie menit să decide cine primeşte şansa să depună o cerere pentru licenţă, nu este corect. Dacă cineva depune cererea, este corect să fie evaluat primind un răspuns pozitiv sau negativ. Însă interzicerea companiilor de a depune cereri ni se pare ireal, şi incorect. Noi suntem de părere că este mai bine, cât mai multe companii să depune, pentru că astfel vom avea o concurenţă sănătoasă.."

Pappas nu a spus ce elemente de modificare are PPA în gând să aplice, însă John Campbell (R-Calif.) a adăugat săptămâna trecută că va face modificări cu siguranţă în actuala legislaţie. Pappas admite că PPA suportă şi ajută schimbările lui Campbell, dar mai au nevoie să discute despre câteva amănunte – lucruri neclarificate în discuţiile de miercuri. Pappas este de părere că Campbell şi modificările lui sunt un punct cheie pentru a primi suportul Republicanilor.

"Cred că vom putea citi o modificarea prezentată de Campbell în care va fi vorba despre protecţia consumatorilor, şi alte chestii legate de acesta. Astfel va fi mult mai acceptabilă pentru membrii Congresului – în special pentru partea Republicană, care sunt gata să suporte legislaţia, dar mai au nevoie de câteva modificări generale," spune Pappas.

Ce parere aveti despre toate acestea? oare vom putea, sa continuam treburile noastre?

Astept comentariile dumneavoastra !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu