StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

sâmbătă, 4 decembrie 2010


Gigantii industriei pokerului online, PokerStars si Full Tilt Poker opereaza ilegal, daca este sa ne luam dupa declaratia facuta de curand de catre Norbert Teufelberger, CEO Bwin.

Iata cam ce a spus Teufelberger legat de motivul pentru care cele doua companii rivale sunt cele mai mari din industrie: "Nu este din cauza ca ei au abilitati de marketing mai bune sau o tehnologie mai buna, ceea ce au ei sunt sute de milioane de dolari din ceea ce consideram noi a fi o piata ilegala, cea din SUA. Ne asteptam ca dupa reglementarea legii in SUA, aceste doua companii sa nu mai aiba acces pe piata, si odata ce acest lucru se va intampla, vom vedea atunci cine va fi liderul. Ei spun ca nu opereaza ilegal, dar eu cred ca o fac."

In acelasi interviu acordat catre eGaming Review, Norbert Teufelberger a mai insistat si pe faptul ca nou-creata companie PartyGaming-Bwin nu are niciun interes in achizitionarea bazelor de date ale celor doua companii rivale.

"Atunci cand Party Poker au fost eliminati de pe piata din SUA, nimeni nu le-a cumparat baza de date si clientii au ramas disponibili, asa ca nu vad de ce cineva ar plati pentru baza de date a celor de la PokerStars si Full Tilt Poker. Odata ce aceste doua companii vor fi inchise, jucatorii se vor orienta catre site-urile care au licenta. Va fi o migrare normala, nu va fi nevoie sa platim pentru ea."

Odata cu noul proiect de lege care priveste legalizarea jocurilor de noroc online in SUA, se pare ca spiritele s-au incins din ce in ce mai tare, iar razboiul declaratiilor este abia la inceput.

Modul in care se va finaliza aceasta lupa nu poate fi prevazut in niciun fel, dar ce este sigur este ca in curand vom asista la schimbari majore in aceasta industrie extrem de profitabila si care trezeste rivalitati inimaginabile datorita sumelor enorme care se ruleaza...

Ce parere aveti, se vor inchide cele 2 companii?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu