StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

joi, 2 decembrie 2010
Vrem sa va prezentam poker online bot, o cale usoara in a face bani din poker, si a stoarce de lichiditati pe toti cei care v-au batut pana acum. 

Programul va ajuta si joaca poker pentru dumneavoastra, asta in timp ce puteti sa va faceti jobul linistit sau bea o bere si urmariti cum castigati.
Asfel isi promoveaza produsele mai toti producatorii de boti de poker. Desi forumurile dedicate sunt pline de profile de boti care “garanteaza” castigul si in ciuda faptului ca exista persoane care sustin ca botii vor invada poker-ul (exista un fel de teorie a conspiratiei pe acst subiect), pana acum nu a existat nici un bot dovedit care sa fi castigat bani seriosi jucand poker.

De curand,insa, un jucator de pe PokerStars  a observat si a raportat niste similaritati intre modul de joc ale 10 jucatori de poker online si conturile acestora. Printre aceste similaritati se afla faptul ca cele 10 utilizatori au schimbat mesele de joc la diferite nivele impreuna, apoi au avut un joc foarte similar, dupa bazele de date – si in final, s-au logat in cont si au iesit afara aproape in acelasi timp.

Jucatorul ‘Malloc” de pe forumul de poker popular TwoPlusTwo, a inceput studierea acestor 10 jucatori cu ajutorul siteului de tracking PokerTableRatings, si dupa ce a aflat toate datele, le-a raportat la PokerStars. PokerStars  a inceput o investigatie proprie si anchetarea conturilor respective, si a ajuns la concluzia ca acestia sunt intr-adevar niste boti. Probabil ca cel mai interesant lucru cu privire la acesti boti a fost ca au câstigat. Si nu putin: 58,000 de dolari. Dupa datele intocmite in trecut, acesti boti, de regula, nu castiga, ci pierd – insa de aceasta data situatia a fost complet diferita, ei au avut profit, si unul chiar foarte mare. Chiar si cele mai bune bot-uri sunt break even – adica joaca pe zero (adica, pe total, nici nu pierd, nici nu castiga), dar sunt pe profit minim din bonusuri.

Acesta sa fie inceputul dominatiei “masinii” asupra omului si in poker, astfel cum s-a intamplat deja cu mult timp in urma in cazul sahului?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu