StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

vineri, 3 decembrie 2010
V-ați obișnuit deja cu știrile despre licitații organizate de jucători de poker la eBay? Ei bine, după ce v-am spus de inițiativa lui Peter Eastgate care și-a vândut brățara câștigată în Main Eventul WSOP 2008 și a donat banii în scopuri caritabile, încă o personalitate în lumea pokerului a ales să facă un lucru similar.

Frumoasa Vanessa Rousso și-a cotat pe respectivul site un Lamborghini Gallardo din 2007, model pe care îl achiziționase la mâna a doua în urmă cu un an și nu intenționa să îl țină mai mult, considerând că poate să obțină pe mașină același preț ca acela plătit de ea, circulând cu mașina după bunul plac.

Chiar dacă eBay este un site de licitații, prețul de vânzare este fix și este stabilit la 126.500$, bolidul având numai aproximativ 20.000 kilometri la bord. Jucătoarea din echipa PokerStars nu vinde mașina pentru că ar fi în faliment, ci pentru că dorința ei a fost mai ales să își satisfacă o meandră din adolescență.

Licitația se încheie pe 17 Decembrie și prețul este considerat de specialiști unul în rând cu piața, având în vedere că modelul de Lamborghini a costat inițial puțin peste 180.000$.
In ultima perioadă eBay a fost ”asaltat” de o serie de produse scoase la licitație de pokeriști. Cel care a dat tonul a fost Peter Eastgate. Danezul care a câștigat în 2008 Main Eventul WSOP s-a retras la începutul acestui an din poker și în Noiembrie a vândut prin licitație prestigioasa brățară câștigată atunci, alături de două ceasuri selecte. Banii, 150.000$, au fost direcționați spre UNICEF.

De asemenea, pe eBay a mai fost în ultima săptămână la vânzare o brățară WSOP câștigată în 1999 de Eskimo Clark într-un eveniment Razz, dar bijuteria din aur masiv a fost cumpărată pentru numai 4.050$.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu