StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

duminică, 9 ianuarie 2011
Așa cum au anunțat, cei de la PokerStars l-au adus în lumina reflectoarelor pe Regele Întunericului, pe jucătorul care timp de doi ani a prădat conturile marilor profesioniști la mesele online și care s-a ascuns după monitorul său drag pentru atâta amar de vreme.

Bănuielile sunt de acum inutile, deoarece într-un cadru festiv organizat în mijlocul debutului Main Eventului PCA, cu numai câteva minute în urmă, Isildur1 a făcut cunoștință cu toți aceia care îi vor fi de acum prieteni, inamici, colegi de suferință, victime și călăi, adică toți marii pokeriști ai lumii. Nu purta nici glugă, nici ochelari de soare, iar când a strâns mâna celor cu brățări WSOP, s-a prezentat scurt: Viktor Blom!

Sigur, pentru mulți pasionați de poker nu este cine știe ce surpriză, dar cine ar fi mers ”all-in” pe asta?... să nu răspundă nimeni.

La 21 de ani, Viktor deja a uimit lumea cu stilul său de joc, dar acum povestea lui devine și mai interesantă. Provenit dintr-o familie modestă cu patru copii, Isildur1 a început să joace poker la 14 ani alături de prieteni, dar în timp, cele 52 de cărți l-au captivat atât de mult, încât la 18 ani a început să joace online. Și a stat cu orele, după cum spune el pe blogul PokerStars, 15 ore pe zi era în fața calculatorului. ”Am depus 2000$ într-un cont și după trei săptămâni aveam două milioane”.

Chiar dacă este acum o vedetă și chiar dacă a jucat averi întregi într-o singură mână de multe ori, Viktor n-a avut vreodată discuții în casă pe această temă. Pur și simplu, este lăsat în pace de părinți, în timp ce unul din frații săi este și el pasionat de poker și a câștigat un turneu destul de important în Suedia, dar nu joacă la același nivel cu Isildur1. ”El este mai regulat, eu sunt parior”, explică membrul PokerStars diferența dintre ei.
Și povești sunt multe, iar pe majoritatea deja cu toții le știm. Un om ca oricare altul, cu sentimentele lui, cu fericirile lui, cu necazurile și cu împlinirile proprii. Un om însă cu o mare pasiune, pokerul. Și veți vedea de acum înainte că din toate declarațiile lui va reieși asta. ”Nici nu m-am gândit vreodată dacă aș renunța la poker. Îubesc prea mult jocul, îmi place competiția și îmi place să mizez”.

Acum o mai spunem o dată: Isildur1 este Viktor Blom și oricine îl poate înfrunta față în față la PokerStars, acolo unde are propria lui competiție: Superstar Showdown. Cine nu își permite să pună în joc 150.000$ are la dispoziție turnee de calificare prin care poate să câștige bankrollul necesar. Oricum, amatorii credem că totuși se bucură de faptul că Isildur1 nu este Phil Hellmuth, așa cum se zvonea în ultimele zile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu