StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

vineri, 7 ianuarie 2011
http://gyaniz.files.wordpress.com/2010/10/caroline-wozniacki.jpgThe Great Dane nu a avut mare noroc la mesele online în 2010, dar se pare că are noroc în dragoste. De câteva săptămâni, tot mai multe știri apar prin mediile de comunicație legate de o relație existentă între Gus Hansen și jucătoarea de tenis de pe locul 1 în clasamentul WTA, Caroline Wozniacki. Ambii sunt din Danemarca, iar faptul că se învârt în cercuri similare probabil că i-a apropiat și mai mult.

La fel ca în poker, în tenis jucătorii călătoresc tot anul dintr-un oraș în altul, de pe un continent pe altul, pentru a participa în tot felul de turnee și a acumula puncte în clasamentele generale. Bineînțeles, bonificațiile financiare au și acolo un rol deosebit de important.

Numele celor doi apar alăturate inclusiv în fel și fel de mesaje postate pe Twitter și de vizite în toate părțile lumii pe care cei doi mai nou le împart cât mai des. ”Tocmai am revenit de la cină cu echipa mea și cu prietenul meu Gus Hansen… Acum în pat, dimineață am un antrenament”, a fost unul din mesajele trimise de Caroline pe siteul de socializare.

La 20 de ani, jucătoarea de tenis a reușit cu succes să conteste supremația surorilor Williams în 2010 și s-a instalat în fruntea clasamentului WTA, însă ca să fim cinstiți, Caroline a atras atenția și prin formele ei, iar în prezent veniturile din tenis sunt dublate de contracte de publicitate generoase.

Diferența de vârstă dintre Gus și blonda care face legea în sportul alb este de 16 ani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu