StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

joi, 6 ianuarie 2011
http://bestpokermoments.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2009/06/eli-elezra.jpgIn unele parti ale lumii se acorda inca premii pentru anii trecuti, în timp ce profesionistii se distreaza pe seama aroganților, iar in alte parti fonduri masive sunt blocate în online de actiuni in justitie. 
Însă nu inainte de o scurtă recapitulare a evenimentelor recente.

PokerStars Caribbean Adventure deschide balul marilor turnee live pe 2011, cu un Main Event de 20.000.000$ și o suită laaaaargă de profesioniști. Vezi aici cât e buy-in-ul în evenimentul inaugural.

Ați remarcat și voi că 2010 nu a fost tocmai anul lui Daniel Negreanu? Ei bine, ”KidPoker” și-a impus pe 2011 ținte și mai înalte, dar este mai încrezător ca oricând că le poate atinge. Am precizat intr-un articol anterior, pe care il puteti citi din bara cu articole din dreapta !

Și premiul merge la…

A zecea ediție a European Poker Awards se apropie și nominalizările au fost anunțate în această săptămână. Gala se va desfășura în 13 Februarie la Paris, dar cei de pe listă cu siguranță că nu se vor considera ghinioniști dacă vor câștiga o asemenea distincție.

Alături de profesionistul de la PartyPoker mai sunt nominalizați Jesse May din Danemarca și Anthony Holden (Anglia), pe când tânărul Jake Cody este în cursă pentru trei categorii, inclusiv cea mai importantă dintre ele: ”Jucătorul Anului”. Printre jucătorii prezenți, va fi și Tony G, la categoria ”Personalitatea Anului 2010 în Poker”

Eli Elezra, luat la mișto de Anul Nou

N-ar fi surprinzător că Eli se găsea la trecerea dintre ani la o masă de poker, ci faptul că juca la o masă de 2$/5$ în Valley Ranch Casino din Las Vegas, adică la niște limite mult inferioare celor pe care le practică în mod obișnuit.

Partea amuzantă a fost când Eli, relaxat și în stilul său inconfundabil, le-a spus jucătorilor obișnuiți ai mesei că ”nu am jucat niciodată la limite atât de mici”. Replica probabil că a trezit ceva orgolii și unul dintre rivali l-a luat de sus: ”I-auzi… dar unde joci tu de obicei?”. ”Patru-Opt…” i-a răspuns calm Eli, după care șmecherul l-a contrat, ”Aia nu e mult”. ”Patru mii – opt mii”, i-a tăiat-o scurt profesionistul, fluturându-i apoi în față un pumn de chipuri de 50.000$ din Bellagio.

Putem doar bănui cine a ieșit pe plus, dar asta deja nu mai contează.

Bani din pokerul online blocați în Washington

Într-un articol publicat în ultimele zile, Forbes dezvăluia că procurorii federali din statul american Washington încearcă să confiște aproape opt milioane de dolari de la diferite instituții financiare care procesau tranzacții cu diverse siteuri de poker.

Din luna Octombrie 2010, patru plângeri civile au fost depuse la Curtea Federală din Seattle, iar banii care aparțineau instituțiilor de procesare financiară și care erau depozitați în bănci au fost mutați. Aceasta este cea mai recentă mișcare pe care Departamentul de Justiție american o efectuează în bătălia avută cu lumea pokerului online.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu