StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

miercuri, 26 ianuarie 2011
Popularul circuit European Poker Tour a revenit în 2011 cu o etapă extrem de interesantă. Luxosul Casino Barriere Deauville din Franța găzduiește de ieri Main Event-ul opririi EPT și, în ciuda limitei de 1000 de jucători, 419 jucători au intrat în competiție în ziua 1A. Cu aceste cifre, este chiar posibil să se atingă numărul maxim de participanți, având în vedere că prin tradiție ziua 1B are semnificativ mai mulți înscriși.


Până atunci, vorbim însă de ceea ce s-a întâmplat în prima zi, acolo unde o serie de jucători români au fost prezenți la start și au încercat să adune chipuri cât mai multe. Cu toate acestea, doar câțiva au reușit să supraviețuiască și numărul chipurilor adunate este relativ mic, după ce toți au avut de luptat pentru supraviețuire ieri.


Cristian Dragomir este cel mai bine clasat cu 33.500 chipuri, undeva în apropierea locului 150. Apoi Pavel Ion îl urmează având 18.200 chipuri și profesionistul Full Tilt Poker, Mihai Manole, a trecut și el mai departe, dar va avea nevoie de ceva noroc în ziua 2, cu numai 15.100 chipuri în prezent. În turneu a fost prezent și Ionel Anton, românul care în luna Ianuarie deja a câștigat peste 1,3 milioane de euro după ce s-a clasat pe locul trei în Main Event-ul PokerStars Caribbean Adventure. Cu toate acestea, Franța nu i-a purtat norocul avut în Bahamas și Anton a fost eliminat din turneu.


Dacă românii au avut un debut destul de ezitant, jucătorii francezi au avut cel mai mare succes până acum pe teren propriu. 9 din primii 11 sunt localnici, iar cel mai bine clasat este Guillaume De La Gorce, un tânăr cerebral care deocamdată are motive să privească detașat concurența. Dar iată care sunt primii 11 după ziua





Turneul continuă azi și se așteaptă chiar o audiență mai mare pentru turneul cu buy-in de 5000€+300€. Mare parte din profesioniștii înscriși fac parte din Team PokerStars Pro, fapt care practic garantează focuri de artificii la mese și lupte aprige pe parcursul turneului. Daniel Negreanu, Jonathan Duhamel, Vanessa Rousso, Viktor ”Isildur1” Blom, Arnaud Mattern sau Bertrand ”ElkY” Grospellier sunt doar câteva nume deja familiare în pokerul mondial.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu