StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Ziua 3 a Main Event-ului PokerStars European Poker Tour din Deauville este istorie. Chipurile au zburat dintr-o parte în alta, mari nume au căzut din nou în fața jucătorilor dornici de afirmare, Franța luptă să păstreze titlul în Hexagon cu 51 de pokeriști calificați în ultimii 90, iar localnicul Raphael Kroll(foto) conduce plutonul cu 829.000 chipuri.

Însă în marea de francezi există și un român. Alin Ion Roman este singurul care mai rămâne în cursa pentru premiul de 880.000€, iar cu cele 170.000 chipuri se clasează pe locul 61 în prezent. Alin este deja clasat în bani și are garantat un premiu de minim 13.000€, însă dacă rezistă și în ziua 4 și intră în primii 24, încasează un minim de 23.000€.

Până acolo, mulți viteji i se vor pune în cale, iar cei mai cunoscuți sunt în continuare Thomas Bichon și Bertrand ”ElkY” Grospellier, ambii din Team PokerStars Pro, dar și specialiști precum Praz Bansi, care, uluitor, este pentru prima dată în viața sa intrat în fondul de premii al unui Main Event EPT.
Alții însă n-au fost atât de norocoși. Salvatore Bonavena, Kristoffer Thorsson, Bruno Fitoussi și primul lider al turneului, Guillaume de la Gorce, au fost eliminați înainte de premii.

Iată clasamentul primilor zece jucători în acest moment, plus românul nostru rămas în competiție:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu