StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

joi, 3 februarie 2011

http://gloriouslasvegas.com/imageSnag/99-468051cba11a7.jpg
Finalul anului 2010 a prezentat o știre oarecum surprinzătoare în lumea pokerului. Atunci, un motociclist a jefuit cazinoul Bellagio din Las Vegas de 1,5 milioane de dolari în chipuri valorice, după care a gonit și a dispărut pe motocicleta sa.

Poliția a început căutările imediat după incident, Bellagio a anunțat că va renunța la chipurile de 25.000$, s-au demarat anchete și s-au interogat fel și fel de martori. Dar cel puțin în declarațiile publice, nu exista nicio pistă solidă, nimic concret.

Până când Las Vegas Review Journal și Las Vegas Sun au titrat mare și cuprinzător că a fost arestat suspectul principal și Anthony Michael Carleo de 29 de ani a fost pus sub acuzare pentru fapta din Decembrie. Mai exact, jaf armat cu utilizarea unei arme mortale.

Anthony este fiul lui George Assad, un judecător al Curții Municipale de Justiție din Las Vegas, însă locuiește în statul Colorado, unde este broker, iar numele Carleo provine de la tatăl său vitreg. Cu toate acestea, la momentul producerii incidentului tânărul era cazat în Bellagio, lucru care îl plasează la locul faptei.
În paralel cu această acuzație, Carleo ar putea fi acuzat într-un caz similar întâmplat tot în Las Vegas cu numai o săptămână înaintea jafului de la Bellagio. Atunci, un personaj echipat complet într-un costum negru și cu o cască de motociclist pe cap a intrat în Suncoast Casino, a amenințat o femeie la o casierie și a fugit cu 20.000$.

Carleo a fost arestat după ce a încercat să plaseze chipuri furate din Bellagio chiar unui polițist sub acoperire. Dacă va fi găsit vinovat - și sunt șanse minime să nu se întâmple asta – suspectul riscă ani grei de închisoare chiar în juristicția tatălui său.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu