StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

duminică, 2 ianuarie 2011
Printre topuri, clasamente și concluzii de final de an, știrile își fac loc și de această dată, pentru a aduce o serie din cele mai proaspete și mai interesante informații actuale.

Înainte de asta, să trecem în revistă ultimele zile

Ultima Duminică a lui 2010 a fost din nou profitabilă pentru români și, dacă ne luăm după username-uri, pentru românce în special. ”nina alina” din București a bifat la PokerStars aproape 13.000$ în câștiguri, în vreme ce alți jucători i-au călcat pe urme.

Anglia și America și-au găsit stăpâne cel puțin în campionatul de poker, deoarece Liv Boeree va conduce Marea Britanie în cursa pentru titlul mondial, în vreme ce SUA va fi dirijată de Vanessa Selbst.

Mike Mizrachi revine în prim plan după ce și-a lansat noua aplicație de poker pentru mobil.

 

Cipru vrea să interzică jocurile online:

 

Afirmația asta sună cel puțin ciudat. Cipru este una din țările cu legislații permisive pentru offshore-uri și de ani buni a fost un partener de încredere al siteurilor de jocuri de noroc online. Până când un proiect de lege a dat totul peste cap. Politicienii ciprioți vor să interzică jocurile de noroc online cu excepția pariurilor sportive care ar urma să fie neafectate, dar așteaptă în prezent un răspuns de la Parlamentul European în această privință, pentru a ști dacă noua lege va încălca prevederile Uniunii Europene, acolo unde Cipru este membră din 2004.

România a adoptat și ea în Decembrie o lege nouă a jocurilor de noroc în care au fost incluse și norme pentru domeniul online. Pasul vine după ce Italia, Franța, Estonia și alte țări din UE au normalizat într-un fel sau altul această piață.

Tony G vrea să îl facă pe Isildur1 să plătească:

 

Nu a durat mult până să apară un nou adversar de calibru pentru noul nume din echipa PokerStars. După ce Isaac Haxton a luat pe seama lui Isildur1 peste 40.000$ în ediția inaugurală a SuperStar Showdown, Tony G și-a făcut clară intenția de a juca împotriva lui misteriosului suedez. Disputa este programată pentru Duminică (2 Ianuarie) seara, la 23:00 ora României. Deja ambii combatanți au prezentat garanția bankrollului pe care îl pun în joc, fiecare pornind cu 150.000$. Vor fi 1250 mâini de NL Hold'em și 1250 mâini de Pot Limit Omaha.

Disputa are un caracter aparte. Tony G este de mult timp nerăbdător să intre într-o luptă directă cu Isildur1, după ce suedezul a anulat cu numai o zi înainte un meci live care trebuia să aibă loc în urmă cu mai bine de jumătate de an în show-ul PartyPoker Big Game și în care ”King of the Swing” ar fi purtat o mască pentru a nu-și dezvălui identitatea.

 

Ianuarie vine cu Borgata Winter Open:


Atlantic City va fi locul în care, în perioada 19 Ianuarie – 4 Februarie, se va desfășura al șaselea eveniment Borgata Winter Open. Main Eventul va avea un buy-in de 3000$+300$ și se va desfășura pe parcursul a șase zile, prima fiind programată în 30 Ianuarie. În paralel, se vor desfășura încă 25 de evenimente care includ variante de poker precum Omaha, 7 Card Stud, HORSE și o serie vastă de turnee Texas Hold’em, inclusiv un turneu pentru doamne.


Buy-in triplu, sau regula canadiană:

Al doilea turneu Poker Pro Canada Classic și-a găsit sponsor. De fapt s-a reunit cu vechiul sponsor, UB Poker, iar turneul care se va disputa în Four Aces Poker Club din Montreal este programat în perioada 27-30 Ianuarie. Buy-in-ul va fi de 1500$+150$ și, deși rebuy-urile nu sunt permise, turneul are o regulă specială care spune că un jucător eliminat în ziua 1A (și/sau 1B) poate reveni în ziua 1B și/sau 1C dacă plătește din nou buy-in-ul.

Sateliți pentru eveniment se găsesc la sponsorul principal al turneului, UB Poker, iar cel mai ieftin are un buy-in de 10$+1$.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu