StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

joi, 20 ianuarie 2011

Inaintea detaliilor, dacă ai ratat știrile importante, le recapitulăm aici:

Acum știe toată lumea cine este Isildur1, dar faima ar putea avea un preț imens pentru Viktor Blom, care se află în fața unei datorii de trei cifre în milioane de dolari.

PokerStars îți oferă șansa să îți duci prietenii într-o vacanță de vis prin inovativa implementare Home Games. Toți managerii cluburilor online private pot juca într-un freeroll cu premii fantastice. Click pentru mai multe informații.

Că Michael Mizrachi e un campion în poker știam deja. Știam și că are încă trei frați poate la fel de buni, ba chiar că nevasta lui, Lily, punctează bine în turneele online. Dar în această săptămână până și mama fraților Mizrachi a dat lovitura pe Full Tilt. Curios? Află de aici povestea.

Doyle Brunson nu mai are chef de jocuri în Las Vegas!

Legenda vie a pokerului s-a cam supărat și recent și-a vărsat frustrarea pe blogul său. Și nu numai atât, ci a făcut și un anunț șocant. Doyle intenționează să se mute din Las Vegas în California pentru a putea să mai joace poker la așteptările sale! Știm, și pentru noi pare puțin ciudat, dar iată explicația dată de ”Texas Dolly”: ”Las Vegasul a devenit un loc tot mai puțin dezirabil pentru un jucător profesionist de poker. Economia, turneele din lume, pokerul pe internet contribuie la subțierea jocului și uneori parcă este o ciorbă lungită. Pokerul este la un pas să treacă printr-o schimbare semnificativă și în opinia mea este una foarte rea”, a spus Brunson.

Dar de ce tocmai California? ”Sunt câteva jocuri cu limite medii care se joacă în mod regulat”.

Aha! Deci tu ești “7***1”

2010 a fost un an imprevizibil dacă vorbim de Peter Eastgate, campionul mondial din World Series Of Poker 2008. Mai întâi, jucătorul PokerStars a anunțat că se retrage din poker, după care în toamnă a scos la licitație pe eBay brățara câștigată atunci la un preț de pornire de 16.000$, valoarea fizică estimată de un expert. Valoarea sentimentală și importanța în poker aveau să fie cele care au contat însă, iar prețul final a atins 147.500$, ultima ofertă aparținându-i unui anume “7***1”, identitate mascată de eBay la solicitarea clientului. Banii au fost direcționați de Eastgate în întregime către UNICEF, acesta fiind și scopul licitației.

Însă a rămas întrebarea (ca de fiecare dată când un tip misterios face un lucru notabil în poker): la cine a ajuns brățara? Răspunsul a venit în această săptămână și este vorba de William Haughey, un scoțian bogat care în numai ultimii ani a făcut donații caritabile de peste 50 milioane dolari, având o avere estimată la 238 milioane dolari. Veniturile sale provin dintr-o afacere care se ocupă cu sisteme frigorifice.

Chiar dacă este un amator de poker și are chiar patru clasări în premii la WSOP plus un titlu într-un eveniment secundar într-un European Poker Tour, Haughey a precizat că a cumpărat brățara doar pentru că Eastgate a donat încasările.

Dwan, Lederer și Ferguson împotiva lui Zasko

Tony G se pregătește în propriul stil pentru Aussie Millions și, odată ce a obținut dreptul de a-l aduce în Crown Casino pe câinele său Zasko, puterile sale au crescut… așa zice el. ”Scopul? Câinele meu îi va fierbe pe jucători, îi duce în tilt. Va fi un lătrat dublu de fiecare dată când Durrrr (Tom Dwan – n.r.) face un raise. Câinele meu va crede că e prânzul de fiecare dată când îl va localiza pe Howard Lederer, nu se va înclina în fața lui Jesus Ferguson (Chris ”Jesus” Ferguson – n.r.) și va avea mai mulți dinți în gură decât Mike Matusow”, a spus Tony, în aceeași notă amuzantă și acidă pe care o cunoaștem.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu