StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

sâmbătă, 22 ianuarie 2011
Francisco Micky Pacheco, fostul ministru al turismului în India, este pus sub acuzare de poliția din țara sa după un denunț făcut în urmă cu aproape doi ani de către Gerald Fernandes, directorul cazinoului Hotel Majorda.

Conform evenimentelor, pe 25 August 2009, undeva după miezul nopții, Pacheco și prietenul său Mathew Diniz au intrat în stabiliment și au început să se certe cu angajații și subalternii pe seama unor nemulțumiri legate de mizele și tarifele standard practicate în Majorda. Discuția a degenerat și Fernandes a intrat într-un schimb de replici cu personajele menționate, iar situația a degenerat când Pacheco și Diniz l-au atacat pe managerul cazinoului, l-au bătut și l-au amenințat cu moartea.

Împotriva celor doi există 18 mărturii ale persoanelor aflate la fața locului, iar dacă fostul ministru al turismului a fost până acum anchetat în libertate, camaradul său a fost reținut de poliție încă din 2009 pentru acuzația de vătămare corporală, obstrucționarea libertății și intimidare criminală.

Plângerea conține însă mai multe detalii uluitoare. Fernandes a precizat că pe lângă corecția fizică și amenințările cu moartea, Pacheco i-a transmis că va închide cazinoul pentru că are această putere ca ministru al turismului și chiar l-a avertizat pe funcționar că îi va destrăma familia, interzicându-i să își mai vadă soția și copilul.

Micky Pacheco are însă multe altele pe cap și este în centrul unor anchete privind spălarea de bani, imigrarea ilegală și fraude masive, folosindu-se de acte false inclusiv pentru obținerea unor vize pentru Statele Unite ale Americii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu