StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

luni, 7 februarie 2011
http://www.pokernews.com/files/cnt/48d1bae3b6a1c.jpgDacă ai o problemă când vrei să joci poker online și jumătatea ta nu este tocmai de acord cu acest lucru, învaț-o și pe ea. Nu am inventat noi la Royal-Holdem vorba asta și nu asta urmărim acum, însă ar putea fi un moment prielnic dintr-un motiv întemeiat.

PokerStars, cea mai mare cameră de poker online din lume, are deja o tradiție în a-și trata clientele ca pe niște regine cu o serie de promoții speciale exclusiv feminine. Una dintre aceste promoții va fi lansată mâine și este vorba despre Liga Feminină de Poker, un proiect care se reia mâine și în care sunt puse în joc premii importante.
Sunt câteva coordonate majore în care PokerStars vrea să își încadreze promoția. Spre deosebire de turneele tipice, aici se încearcă formarea unei comunități, unui mediu prietenos în care femeile să învețe pokerul și să se distreze. Vor fi două ligi distincte, una dedicată Europei, alta dedicată Americii, iar în fiecare zi vor exista câte două turnee cu buy-in de 0,10$ și 1,10$. Primele dintre ele sunt la 3 AM și 8 PM ora României, în timp ce turneele de 1,1$ sunt la 4 AM și 9 PM.

Sunt puse în joc premii cu bani gheață atât pentru jucătoarele care vor câștiga în clasamentul lunar cât și în clasamentul anual, iar la sfârșit campioana celor două ligi va câștiga în plus un pachet complet în valoare de 4000$ în PokerStars Women Live Event.

Trendul impus prin cele două ligi de poker feminin este o latură adiacentă intențiilor PokerStars, mai ales dacă ținem cont de faptul că Team PokerStars Pro include cele mai multe femei vedetă ale pokerului, cum ar fi Vanessa Rousso (foto sus), Vanessa Selbst, Liv Boeree, Vicky Coren și altele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu