StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

sâmbătă, 13 noiembrie 2010

De ce ai nevoie sa incepi sa joci poker online?


poker-clock1) De timp liber

Daca nu ai cel putin 2-3 ore pe zi sa joci poker online, mai bine nu te apuci. Pe bune. Pentru ca deciziile tale vor fi luate in graba, iar asta iti va afecta jocul.

2) De cunostine

Daca nu ai o documentatie minima nu are rost sa incerci. Te vei baza daor pe noroc, iar pe termen lung vei avea de pierdut.
Recomand sa studiezi temeinic regulile de la poker si diverse strategii. La inceput va trebui sa citesti mai mult decat sa joci.

 

3) De rabdare

Trebuie sa fii constient ca banii pe care vrei sa ii castigi sunt ai cuiva. Si nu ti-i da nimeni asa de usor. Tu trebuie sa ii castigi, iar pentru asta trebuie sa ai rabdare, sa astepti momentul potrivit,”victima potrivita”. Trebuie sa recunosc ca nu am aceasta calitate, dar ma chinuiesc sa imi echilibrez jocul.
Daca tu crezi ca esti pregatit sa joci  poker online pe bani REALI, citeste in continuare urmatoarele sfaturi.

Sfaturi utile

1) Nu juca pe banii tai.

Stiu, e un sfat ciudat, dar e folositor. Sunt multe situri care va ofera  bani de inceput gratuit, trebuie doar sa profiti.
De ce sa nu joci pe banii tai? Pentru ca vei lua deciziile mai usor, vei avea mai mult curaj, iar in cazul unui esec nu vei fi prea suparat.

2) Controleaza-te

Fa o pauza atunci cand pierzi la rand mai multe maini, sau chiar cand castigi mai mult decat de obicei. Daca vei reusi sa faci asta, vei avea numai de castigat!

3) Administreaza-ti banii de poker

E important sa stii sa iti administrazi bankroll-ul. Citeste mai multe articole de “Bankroll Management” si aplica-l pe cel mai convenabil.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu