StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

sâmbătă, 20 noiembrie 2010
Noaptea de joi trebuia să fie una de gală în Bob-Hi Entertainment Center din Northon Shores, oraș în statul Michigan. Se organiza un turneu de Texas Holdem în scopuri caritabile și totul era în ordine până când, undeva la ora 1 noaptea ora locală, doi indivizi mascați au intrat în stabiliment.
Înarmați cu pistoale, cei doi s-au dus la patronul localului și au cerut cheia de la casierie, după care au luat banii din turneu și au fugit pe ieșirea de serviciu, lovind cu pistolul pe traseu un angajat. ”Când au intrat în local, ne-am amuzat puțin de situație și am luat-o ca pe o glumă, dar destul de repede am realizat că este pe bune. Cei doi s-au apropiat, le-au spus oamenilor să nu stea după bar sau după mese și să se culce la pământ. Pe un coleg l-au lovit cu pistolul chiar deasupra urechii”, a povestit Joe Rudicil, directorul de organizare al evenimentului caritabil, în ziarul local Muskegon Chronicle.

Fondul de câștiguri urma să fie direcționat pentru o serie de acțiuni ale Crucii Roșii. Suma furată nu a fost deocamdată făcută publică, iar investigațiile continuă, deoarece Poliția încă nu a reușit să afle cine sunt persoanele care au comis jaful armat. Cu toate acestea, cercul de suspecți s-a format deja, mai ales că persoana care l-a amenințat cu pistolul pe Rudicil știa dinainte la cine să se prezinte și cine are acces la fonduri.


Incidentul a trezit atenția comunității locale, mai ales că în zonă se organizează mereu turnee de poker caritabil, iar banii sunt direcționați în multe cazuri chiar spre departamentele Poliției locale. De altfel, ofițerii din zonă sunt și ei obișnuiți să joace în asemenea turnee și de cele mai multe ori, pe lângă securitatea stabilimentelor, oricum la mese există persoane autorizate să poarte arme de foc.

Întâmplarea din America vine exact în momentul în care cea mai recentă reclamă PokerStars a fost interzisă pentru violența sa. Spotul transmitea ideea că pokerul online este mult mai sigur și nu îți expune integritatea fizică.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu