StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

vineri, 19 noiembrie 2010

Mai spectaculos, mai grandios și mai ”fierbinte”! Million Dollar Challenge revine cu sezonul 2Spectacolul găzduit de Chris Rose și oferit de PokerStars își reia sâmbătă noaptea transmisia pe FOX, imediat după încheierea NFL. Million Dollar Challenge are deja pregătite șapte episoade și te poți califica la el până în data de 8 decembrie.

Stai puțin. Cum? Încă nu știi ce este Million Dollar Challenge?

Un competitor antrenat de Daniel Negreanu joacă în prima rundă cu una din vedetele invitate în emisiune, apoi dacă trece mai departe, întâlnește față în față un reprezentant al echipei PokerStars Pro , fiind și aici ajutat de Negreanu. Un câștig aduce 25.000$ pe care competitorul îi poate încasa, dar poate și să meargă încă o rundă mai departe, unde îl va întâlni pentru 100.000$ chiar pe cel care l-a pregătit până atunci. Te-ai prins, heads-up cu Daniel Negreanu! În fine, cel care va trece și de el, va juca pentru milionul de dolari pus în joc și are șansa să pleci acasă milionar, cum a reușit în primul sezon newyorkezul Mike Kosowski.

În acest sezon, cinci vedete vor fi adversarii competitorilor în prima rundă: Brooke Burke, John Elway, Barry Sanders, Gary Payton și Sara Jean Underwood, fostă playmate în PlayBoy (iulie 2006). După ei, pentru a doua etapă membrii echipei PokerStars intrați în show vor fi: Jason Mercier, David Williams, Barry Greenstein, Chris Moneymaker și Vanessa Rousso.

Ca să ajungă în studio, un candidat are de parcurs câțiva pași. În primul rând, intră într-un turneu de calificare pe PokerStars. Dacă termină în primii 20 de jucători ai turneului, este automat eligibil pentru casting și va primi un e-mail în care va avea toate detaliile, după care trebuie să trimită un video cu el prin care să îi convingă pe regizori că este omul potrivit în această emisiune. Cu un răspuns pozitiv, câștigătorul merge în Las Vegas pentru șansa vieții sale. Din păcate, turneul este limitat la jucători din Statele Unite ale Americii sau din Canada.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu