StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

joi, 18 noiembrie 2010
Daniel Negreanu este genul de individ care adoră provocările. Fie la mesele de poker, terenul de golf sau la masa de biliard, Negreanu va intra în competiţie aproape cu oricine. Acum, se va lupta cu el însuşi.

Kid Poker a decis să accepte o provocare aproape de neimaginat pentru un tip cu milioane de dolari câştigate din poker. Cu un bankroll de doar $10, Negreanu a început să joace la limitele micro la PokerStars. Urmărind un set de reguli bine definit, Negreanu şi-a propus să transforme aceşti zece dolari într-o sută de mii în doar câţiva ani.

De ce? Pentru că muntele este acolo.

Regulile

1. Va trece la o limită superioară doar când va avea bankroll de 500 de blind-uri mari pentru aceasta.
2. Buy-in-ul maxim într-o sesiune nu va depăşi 1/5 din bankroll.
3. Joacă doar jocuri NL hold'em pe bani, acolo unde este posibil full ring (9 jucători la masă).
4. Dacă bankroll-ul a fost dublat într-o sesiune, va părăsi masa când îi vine rândul la blind-uri pentru a proteja bankroll-ul.
5. Ajuns la nivelul de $5/$10, numărul de blind-uri cerute pentru a schimba mizele poate urca, la discreţia lui Negreanu.
6. La jocurile pe mize mari, buy-in-ul pe sesiune poate fi redus la 1/10 din bankroll, la discreţia lui Negreanu.
7. Când suma necesară atingerii sumei ţintă va fi mai mică decât 1/5 din bankroll, buy-in-ul va fi egal cu această sumă. Exemplu: Dacă 1/5 din bankroll este $4,50, dar ai nevoie de doar $2,50 ca să îţi îndeplineşti misiunea, buy-in-ul pentru sesiunea următoare va fi $2,50.
"Cred că o să fie o experienţă revelatoare," a spus Negreanu înainte de lansare.

Jucătorul Team PokerStars Pro a câştigat deja suficient la nivelul $,01/$/,02 încât să poată urca la nivelul următor. Momentan joacă la $,02/$,05. Aceste sunt statisticile jocurilor de până acum.

Mâini jucate: 786
Bani câştigaţi: $15,26
Bani câştigaţi per mână: $0,019
Pariuri câştigate per mână jucată: 97% dintr-un pariu
Palmares sesiuni câştigătoare - pierzătoare: 13-4 76,4%

"Dacă nu poţi să câştigi la acest nivel, mai ai mult de învăţat!" a declarat Negreanu. "Practicarea jocului limit hold'em timp de mai mulţi ani a fost foarte folositoare în jocurile la limite micro, în sensul înţelegerii cum să maximizezi valoarea mâinilor atunci când ai cărţi foarte puternice."

Negreanu în general se aşează la mese la ora 9am (ora României) pentru a juca în cadrul provocării de $10. Urmăreşte-i evoluţia la jocurile $,02/$,05, în încercarea lui de a ajunge la suma de $50.

sursa: PokerStars.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu