StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

joi, 23 decembrie 2010
http://cakepoker.com/blog/En/image.axd?picture=2010%2F12%2Fphil-hellmuth-dancing-with-the-stars.jpgPrimăvara este departe și cu siguranță că nu suntem în 1 Aprilie, dar nu putem trece peste anunțul postat de Phil Hellmuth via Twitter:
”OMG! Phil Hellmuth (me!) on ‘Dancing with the Stars!’ Outrageous! Might make a fool out of myself on worldwide television one more time”
Da, ați citit bine. The Poker Brat susține că va face parte din următoarea ediție a emisiunii americane, însă deocamdată nu există nici un anunț oficial din partea organizatorilor. Postul de televiziune ABC abia a tras linie sezonului 11, unul câștigat de actrița Jennifer Gray și în care a participat inclusiv Bristol Palin, fiica de 20 de ani a fostei guvernatoare de Alaska.

Dacă opiniile sunt împărțite și există pe forumuri o sumedenie de opinii care mai de care, ideea generală este că Hellmuth poate fi (în sfârșit) un bun ambasador pentru poker prin intermediul producției premium care face de fiecare dată valuri. La fel de bine reiese însă și o altă concluzie, aceea că profesionistul din echipa UB Poker va avea ceva dificultăți în show și sunt destui care să susțină că se va face de râs.

Într-un alt tweet, precizarea lui Hellmuth a primit un răspuns pe măsură, venit printr-un RT transmis de renumitul promotor Matt Savage. ”Aș prefera să port pe cap lenjeria lui Abe Vigoda (nr. – actor) decât să mă uit la Phil Hellmuth în Dancing With the Stars”.

Noi nu punem pariu pe așa ceva, dar cine știe, poate că Matt doar va adăuga un prop bet emisiunii cu această precizare, asta ca să meargă perfect emisiunea mână în mână cu lumea pokerului. Oricum, dacă Phil va face față rigorilor unui dans profesionist sau va izbucni în stilul său caracteristic la adresa coregrafilor în mijlocul studioului, rămâne de văzut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu