StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

marți, 15 februarie 2011

Nu am putea spune cu exactitate că ziua de 13 a fost cu ghinion pentru un jucător sau cu noroc pentru altul. Cert este că nici Eugene Katchalov nu a putut să îi facă față furibundului Isildur1. Ba mai mult, are pierderi de șase cifre după disputa de azi noapte.

http://www.assopoker.com/images/stories/poker_news/2010/06/Viktor-Isildur1-Blom.jpgAflat în plină expansiune și într-o creștere continuă a popularității sale, provocarea Superstar Showdown și-a încheiat a patra ediție, posibil cea mai antrenantă.

În această provocare, Viktor ”Isildur1” Blom, după unii cel mai bun pokerist online la jocurile heads-up, se duelează în 2500 de mâini la patru mese pe PokerStars împotriva oricărui contestatar care pune în joc 150.000$. Care iese pe plus la final, câștigă duelul.

Al patrulea adversar pentru tânărul suedez a fost Eugene Katchalov, jucător care în Ianuarie a bifat un premiu de 1,5 milioane de dolari în Super High-Roller-ul PCA. Eugene este însă mai mult de atât. La 30 de ani, are deja titluri importante obținute atât în pokerul live cât și în online și este un obișnuit al partidelor pe sume impresionante de bani.

Poate tocmai de aceea se și explică faptul că în duelul cu Isildur1 a pierdut 111.750$, o sumă record în comparație cu alți jucători care s-au măsurat până acum cu Blom în provocarea sa de la PokerStars.
Prin această victorie, Isildur1 este la trei victorii și o înfrângere în Superstar Showdown. Precedentele sale victime au fost Tony G și Daniel Cates, în timp ce Isaac Haxton este singurul care se poate lăuda în acest moment cu o victorie în fața lui Viktor Blom în Superstar Showdown. După ultimul său succes, suedezul este la aproximativ 150.000$ pe plus în propria sa promoție.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu