StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

miercuri, 16 februarie 2011

http://i51.tinypic.com/21afn7m.jpgCei doi profesioniști din Team PokerStars Pro au oferit un spectacol de zile mari ieri noapte în camera de joc pe care o reprezintă. Toni Județ și Daniel Negreanu s-au luptat unu la unu într-un meci pe care ultimul, canadian de origine română, l-a câștigat cu 5-3, scor înregistrat în urma unor confruntări în turnee Sit & Go de 105$.

Disputa însă nu s-a încheiat aici. Evenimentele speciale continuă și Daniel Negreanu, alături de Toni Județ, va găzdui un turneu dedicat exclusiv jucătorilor români înregistrați la PokerStars. După cum deja intuiești, pe capul celor doi vor fi puse recompense și oricine poate să le încaseze.

O eliminare a lui Daniel Negreanu ar fi recompensată cu 200$, în timp ce eliminarea lui Toni Județ este răsplătită cu 100$.

Buy-in-ul pentru eveniment este simbolic, stabilit la 1,1$, iar PokerStars a adăugat în plus încă 500$ în fondul de premii.

Evenimentul este programat mâine seară, în 17 Februarie, la 22:30 ora României. Limita de jucători este stabilită la 10.000 de participanți, iar în acest moment sunt înscrise aproximativ 400 de persoane și un fond de premii care probabil că în câteva ore va depăși cu mult 1000$. Turneul poate fi găsit în lobby-ul PokerStars, la secțiunea "Tourney / Regional" sub numele "Daniel & Toni Fans' Tourney".

Dacă nu ai încă un cont la PokerStars, este un moment ideal să deschizi unul. Iar dacă îl deschizi prin StirileRoyal, poți avea acces în turneele freeroll cu fonduri de premii de 15.000$ pe care le oferim lunar.
Tot ce trebuie să faci ca să fii jucător Royal este să descarci softul prin acest link.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu