StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

vineri, 18 februarie 2011

http://ro.pokernews.com/files/cnt/4d5d80f1cbec6.jpg
19 Februarie este o zi specială, cu un turneu special în care vor intra o mulțime de jucători profesioniști de talie mondială, sportivi de performanță, vedete ale showbiz-ului cunoscute peste tot și personalități dispuse să contribuie într-o acțiune caritabilă.

Cu toții vor răspunde prezent peste două zile, când cazinoul Goden Nugget din Las Vegas va găzdui un eveniment în numele fundațiilor ”Pros for Africa” și ”Starkey Hearing Foundation”. Prima este o organizație care depune eforturi serioase în câteva programe de ajutorare a copiilor și tinerilor din Liberia, Ghana și Nigeria, oferind pentru mulți tineri necesități de bază ca să își ducă existența. În paralel, a doua fundație este o instituție care încearcă să ofere ajutor copiilor cu dizabilități auditive din lume.

Evenimentul va fi televizat în Las Vegas, iar turneul va fi deschis de nume precum Phil Hellmuth, Howard Lederer de la Full Tilt Poker și Annie Duke. Johnny Chan sau Liz Lieu sunt, de asemenea, personaje cu mare succes în poker. Apoi vin vedete din lumea sporturilor. Performerii NFL, adică fotbal american, precum Adrian Peterson, Larry Fitzgerald Jr., Roy Williams sau Larry Johnson nu vor lipsi.

Intrarea se va face pe covor roșu, iar după turneu se anunță o petrecere de zile mari. Cât despre eveniment, iată-l pe Phil Hellmuth într-un clip promoțional:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu