StirileRoyal

The Gamblers Heaven!

sâmbătă, 12 februarie 2011


http://www.vedetepoker.com/wp-content/uploads/2010/03/WSOPE-10k-Main-Event-Final-Table_Daniel-Negreanu_IE2_7516.jpgUn meci heads-up între două nume din Team PokerStars Pro trezește întotdeauna reacții în lumea pokerului online. Pentru români, vom vorbi despre o dispută ceva mai specială organizată pe 15 Februarie, la ora 22:30.

Toni Județ, singurul compatriot din echipa de profesioniști a celei mai mari camere de poker online, își va măsura forțele cu Daniel Negreanu, probabil cel mai popular jucător de poker în rândul românilor.

Să fim sinceri, o luptă pe care unii dintre voi ați așteptat-o de ceva vreme este acum pusă pe tapet și ”afișul” va trezi ceva reacții. Regulile sunt simple. Se joacă turnee Sit & Go în varianta No Limit Hold’em Turbo, iar cel care ajunge primul la cinci SNG-uri câștigate tranșează duelul în favoarea sa.

Lansat de curând, Superstar Showdown aduce un format asemănător la PokerStars și are un impact major în pokerul online. La fiecare dispută, mii de curioși se strâng la mese pentru a-l vedea pe Viktor ”Isildur1” Blom în duelurile sale cu marii jucători ai lumii. De altfel, între contestatari se va afla la un moment dat inclusiv Daniel Negreanu. ”KidPoker” petrece foarte mult timp în ultimele două luni în pokerul online și încearcă să ajungă la un nivel care să îi permită să joace la patru mese simultan cu adversari de top, fără să fie epuizat.


http://www.pariori.ro/uploads/image/tonijudetgt.jpg

Până atunci, oricine poate să urmărească bătălia dintre Județ și Negreanu de pe margine. Ba chiar mai mult, doritorii vor putea comenta pe chatul aferent meselor de joc, vor putea formula păreri și vor putea chiar să pună întrebări. Dacă dorești și tu să vezi bătălia și nu ai încă un cont la PokerStars, va trebui să deschizi unul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu